Iulian Ionita

Iulian si-a inceput cariera in vanzari pe diverse pozitii, pornind de la Sales Agent la teamleader, apoi Manager de Filiala si Regional Sales Manager pentru companii precum: Interbrands Nestle, Aquila, Overseas. 

Ulterior, a facut trecerea spre Resurse Umane, a lucrat ca trainer intern, trainer coordinator iar apoi ca Freelancer pentru companii prestigioase precum Achieve Global, MDI-Training Romania. A ocupat pozititii ca Training Manager pentru WNS Global Services sau Coordonator al HR Field Business Partners la Kruk Romania. 

Este certificat Life Orientation, Human Synergistics, Learning International, Practitioner NLP si Coach Noble Manhattan. Iulian este certificat CPI – California Psychological Inventory si MAB II, doua din cele mai eficiente unelte din psihometrie.

Iulian se ocupa acum, din postura de Consultant la Colorful Cultures, de construirea si livrarea celor mai bune solutii de dezvoltare pentru clientii din corporatii transnationale, care urmaresc comunicarea interculturala, alinierea valorilor si profesionalizarea in acelasi timp.  

 

Modalitati de comunicare cu Iulian:

Pagina facebookPagina Linkedin