Georgiana Trandafir

Cu o experienta de aproape 10 ani in serviciile de avocatura de business la cel mai inalt nivel, slefuita in urma lucrului in echipele unora dintre societatile de profil de top din Romania si a finalizarii cu succes a unor dosare care au devenit reper in domeniu, Georgiana Trandafir este, de aproape doi ani, Managing Partner al casei de avocatura Trandafir & Associates.

Pasionata de profesia sa, are abilitati exceptionale de litigator, dezvoltate gratie experientei acumulate prin coordonarea si castigarea unor dosare care la prima vedere pareau o misiune imposibila, din industrii si arii de practica diverse. Nu intamplator, municipalitati, mari colosi industriali si nu numai au ales sa fie reprezentati de ea in instanta, apreciindu-i gandirea strategica si forta argumentarii.

Cu o viziune strategica si un ochi curios si atent la detaliile care fac diferenta, Georgiana Trandafir este un avocat dedicat, orientat spre gasirea de solutii castigatoare pentru clientii sai.

Principalele domenii in care Trandafir & Associates livreaza servicii juridice la nivel de excelenta sunt: litigii, drept imobiliar, achiziții publice, fonduri europene, dreptul afacerilor și dreptul muncii.

Imi place sa rezolv situatii care par fara iesire, pentru ca fiecare problema are incorporata o solutie. Maiestria sta in a gasi solutia”, considera Georgiana. “Esti un avocat de succes atunci cand adversarii iti respecta munca si judecatorii apreciaza argumentele tale. Sau pentru consultanta, atunci cand reusesti sa faci o tranzactie care pare imposibila, la inceput”, mai spune ea.