Sorin Faur

Sorin are o experiență de peste 18 ani în consultanță Resurse Umane, conducând proiecte extrem de complexe în următoarele domenii: diagnoză și dezvoltare organizațională, design și optimizarea structurii organizaționale, managementul schimbării, managementul performanței, conceperea strategiei HR, cultură organizațională.
 
Sorin a lucrat cu organizații mari, cum ar fi Coca-Cola, Lisa Draxlmaier, Valeo, Renault, GFR, Ministerul Muncii din România, BCR, InterAgro, Agricover, Avon și multe altele.
 
În calitate de Coordonator HR al companiei BDO pe zona balcanică in ultimii 9 ani, Sorin a condus numeroase proiecte, atât la nivel local, cât și la nivel internațional, în care au fost implicate 13 țări din Balcani. Ca membru al Comitetului Internațional de HR al companiei BDO, Sorin este, în parte, responsabil de dezvoltarea strategiei de HR a întregii organizații, la nivel global.
 
Dezvoltarea sa profesională este consolidată de certificări profesionale, fiind Consultant Management Autorizat, membru al Clubului Român de HR si Trainer certificat (cu peste 5000 de ore livrate).
 
Sorin este licențiat în psihologie, deținând două mastere și fiind totodată absolvent EMBA (Executive Master of Business Administration, organizat în cooperare cu Universitatea din Viena și Universitatea din Minnesota  – SUA). Recent a absolvit un program dedicat de Antreprenoriat la MIT, Massachusetts Institute of Technology, Sloan School of Management, USA.
 
Sorin a fost desemnat Speaker-ul anului 2016 in HR, ca urmare a numeroaselor prezentari si aparitii in media pe teme de resurse umane si este un autor cunoscut de materiale de HR, avand publicate peste 500 de articole.
 
In prezent Sorin este Fondator AcademiadeHR.ro, un proiect inovatv ce isi propune sa contribuie la identificarea, atragerea si pastrarea talentelor in companiile din Romania. prin furnizarea de cursuri, programe de training si servicii de consultanta pe subiecte de HR precum Eficientizarea Recrutarii, Employee Engagement, Securizarea talentelor, Managmentul Performantei sau Legislatia Muncii.
 
Academia de HR