Urs Hauenstein

În calitate de președinte al unei organizații internaționale, dl. Urs Hauenstein relaționează cu lideri, de ex. (prim) miniștri, ambasadori, președinți de stat, președinți de organizații, CXO etc.

ROLUL DE PROFESOR AL DLUI HAUENSTEIN:
- Timp de mai mulți ani am fost profesor și director la toate nivelurile de învățământ. În prezent, le predau studenților ca profesor invitat la diverse universități sau sunt invitat la Masterclass-uri, sunt keynote speaker la simpozioane sau conferințe sau pentru instruirea directorilor.

ROLUL DE CONSULTANT / COACH / MENTOR / FACILITATOR / DIRECTOR INTERIMAR AL DLUI HAUENSTEIN:
- Ca profesor entuziast, sunt obișnuit să mă uit la rezultatele învățării și știu că susținerea individuală și activitatea de coaching / mentorat sunt deseori cheile succesului. Instruirea și învățarea individuală reprezintă abordarea mea. 

ROLUL DE AUTOR ȘI CERCETĂTOR AL DLUI HAUENSTEIN:
- Din anul 2000 sunt implicat în permanență în achiziția, managementul, execuția și evaluarea calității proiectelor de cercetare. Sunt autorul sau co-autorul a peste 70 articole originale, cronici, rapoarte de caz, capitole de carte și cărți în limbile germană și engleză. Ca redactor-șef, conduc o ediție scurtă de cercetări academice.

ARIILE DE EXPERTIZĂ ALE DLUI HAUENSTEIN:

- În calitate de președinte sau membru al consiliilor de administrație, lucrez de 15 ani în următoarele domenii, la nivel internațional: 

BUSINESS: Leadership, guvernanță, antreprenoriat, management personal, al timpului, al schimbărilor, strategie, branding…

EDUCAȚIE: Competențe, calificări, educație executivă, acreditarea studiilor anterioare (APL/RPL, APEL, APCL), educație inclusivă, învățare orientată spre rezultat, noi forme de educație pentru secolul al XXI-lea…

HR: Managementul talentelor și carierelor, internshipuri și stagii de practică, portofoliul dovezilor, căutări executive, dezvoltare HR… 

CALITATE: Asigurarea calității elvețiene, benchmarking, managementul calității, acreditare, evaluarea certificărilor, validare, valorificare, evaluare, sustenabilitate, CSR, competențe esențiale și de bază pentru succes, cum ar fi creativitatea, rezistența…

INTERNAȚIONALIZARE: Educație/studii pentru pace, afaceri externe, politică externă, diplomație, diversitate…

Urs Hauenstein este un instructor și profesor respectat care și-a construit cariera ajutând studenții să-și atingă obiectivele academice și de carieră. Angajamentul său față de dezvoltarea studenților care vor să-și modernizeze calificările este de admirat, și prin contactele sale din mediul academic deschide porți studenților din toată lumea. Urs Hauenstein este un om entuziast și vizionar, pionier în educația internațională, asigurarea calității și inspirarea studenților. Focalizarea sa pe studiile pentru pace și leadership face valuri într-o lume tulburată.” – Dr. Brenden D. Tempest-Mogg, Președinte Warnborough College (Regatul Unit) și (Irlanda)