Dan Isai

Cea mai mare realizare in viata mea a fost, este si va fi familia mea. Nu exista separare intre munca si viata personala. De aceea este un avantaj mare pentru cei care au sustinerea celor dragi cand intra in lumea antreprenoriatului. Nu este usor sa fi antreprenor, e nevoie de multa determinare, energie si motivare ca sa poti continua sa te sacrifici in diferite  segmente ale vietii tale in special cand rezultatele companiei nu se vad imediat.

Imi plac businessurile gandite pe termen lung pe baza unor strategii complexe cu obiective indraznete.  A detine un business nu se rezuma doar la investitii financiare, inseamna sa investesti si timp in dezvoltarea lui .Banii nu sunt un obiectiv, sunt doar o unealta  care te ajuta in realizarea tintelor personale si profesionale. Cred in parteneriate si relatii profesionale, cred ca aportul fiecaruia poate fi important si pot fi create relatii de tip win-win de aceea sistemul de franciza de multe ori poate fi solutia companiei tale.

In acest context a fost creat Salad Box, o companie cu capital si actionariat 100% romanesc, care in doar 3 ani de zile a reusit sa devina un brand national si cu mari ambiti internationale.