Anabela Luca

Anabela Luca este antreprenor, consultant si trainer de online marketing @adLemonade.com, agentie de performance marketing de top. Pasionata de a sustine business-urile romanesti si internationale in a cuceri online-ul, Anabela reprezinta un partener strategic pentru orice business care isi doreste sa isi creasca accelerat vanzarile si numarul de clienti de pe internet.

In cei peste 6 ani de experienta in online, a construit eficient campanii pe Google AdWords si Facebook pentru peste 80 de companii, administrand bugete de peste 4 milioane de eur. Dintre clientii ei, se disting Tocmai.ro, Jolidon International, FashionUp sau Tudor Tailor. Ii place sa se implice in proiecte ambitioase si sa contribuie activ la cresterea accelerata a acestora. 

Ca trainer, sustine cu placere si implicare educarea pietei din Romania prin cele peste 50 de training-uri si workshop-uri in cadrul proiectelor Google si a altor evenimente de business. A initiat in tainele Google AdWords si Analytics peste 2.000 de studenti si peste 200 de persoane din companii medii si mari din RomaniaAnabela considera ca un business online de succes incepe cu un site bine structurat, continua cu o strategie smart si se implineste prin convertirea vizitatorilor in clienti fericiti.