Daniel Faluvegi

 
Daniel Faluvegi este absolvent al Universității Politehnice București si licențiat al Universității Babeș-Bolyai Cluj Napoca.
 
Este antreprenor, specialist in comunicare vizuala si blockchain business developer. Ca speaker motivational si trainer de dezvoltare personala a sustinut numeroase conferinte si workshopuri atat la nivel national cat si international.
 
Cu experiența acumulată ca director al unui renumit trust media, înființează în  2005 agenția de publicitate și producții media Castel Media Group.
 
Pasionat de artă, actorie și fotografie creează după modelul britanic Spotlight cel mai rapid și modern instrument de promovare al actorilor din România numit ActorStart, ceea ce schimbă radical mentalitatea despre procesul de casting.  Este inițiatorul conceptului Photo Shooting Days - un proiect național de fotografie și fashion, destinat atât profesioniștilor cât și celor care doresc să înceapă un business în arta fotografică.
 
Într-o lume a schimbărilor rapide și a discontinuităților, ca antreprenor dinamic, pasionat de dezvoltarea personală pune un accent deosebit pe formarea liderului ca agent al schimbării.
 
In acest context prezinta fenomenul monedelor digitale la nivel international si modul de implementare pe piata romaneasca. Participant la numeroase conferinte pe teme de Blockchain si Monede virtuale (Macao, Dubai, Bangkok, Londra etc.) vine cu un bogat bagaj de informatii utile pentru investitori si antreprenori.