Valentin Nagacevschi

Valentin Nagacevschi are o experienta de 13 ani in Telecom, unde a lucrat pentru Telemobil si Cosmote. In aceasta perioada, el a implementat proiecte IT si Software, cea mai inalta functie fiind de CIO (Chief Information Officer), detinuta 3 ani.

 

In 2004, primele aplicatii mobile disponibile pentru descarcat din Romania au fost lansate de Telemobil (Zapp) sub semnatura sa.

Valentin a absolvit Facultatea de Automatizari si Calculatoare (1988 - 1994), din cadrul Universitatii Tehnica "Gheorghe Asachi" (Iasi), dupa care, trei ani, a fost Cercetator Stiintific la Institutul National de Cercetare si Documentare in Fizica.

 

La ora actuala Valentin este CEO si co-founder la AppCenter Technologies, o agentie de mobile marketing, cu peste 40 de aplicatii de business publicate pe IOS si 50 pe Android.

 

AppCenter Technologies are ca activitate principala dezvoltarea, lansarea si promovarea aplicatiilor mobile pentru clientii sai.

 

"Activitatea noastra practic incepe, nu se sfarseste, odata cu publicarea aplicatiilor. Ne implicam activ alaturi de clienti in promovarea aplicatiei pentru a creste numarul de descarcari, precum si utilizarea prin campanii de engagement care sa implice clientii in diferite activitati. 

Mobile marketing-ul se potriveste oricarui business preocupat de proprii clienti. Nu aplicatia este importanta, ci cum profita clientii nostri de ea", explica Valentin Nagacevschi.