Sesiune de dezvoltare personala - Inteligenta nonverbala

#FORMAT

Sesiunile de dezvoltare personala matinale sunt sesiuni interactive de 60 de minute care se desfasoara inainte de inceperea programului evenimentului si care au rolul de a ajuta antreprenorii si managerii sa fie mai eficienti, mai productivi, mai echilibrati, mai sanatosi, mai fericiti si nu in ultimul rand mai plini de energie si vitalitate.

#AUDIENTA

Aceste sesiuni se adreseaza tuturor participantilor la eveniment. Locurile sunt limitate si necesita o preinregistrare la fiecare sesiune, pentru a te asigura ca vei prinde loc. Se desfasoara mai multe sesiuni in paralel si poti alege sa participi la una din aceste sesiuni.

#TEMA si CONTEXT

 • Oamenii de vanzari doresc sa comunice valoarea adaugata si increderea in marfurile pe care vor sa le vanda.
 • Cei care merg la interviuri vor sa comunice competenta, eficienta si expertiza.
 • Toti dorim sa invatam “sa citim persoanele ca pe niste carti deschise”, vrem sa vedem ce este “dincolo” de mesajul verbal si de ce nu, vrem sa ne controlam propriul nostru comportament nonverbal pentru a putea comunica si mai eficient.
 • Inteligenta NonVerbala este ca un muschi ce se dezvolta doar antrenandu-te zilnic. Este adevarat, scopul este sa iti intre in reflex atat de bine, incat comportamentul tau nonverbal sa fie natural/ parte integrata a personalitatii tale.
   

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

 • De ce este important pentru un Antreprenor sa isi dezvolte Inteligenta NonVerbala?
 • Ce reprezinta anumite gesturi si cum poti invata sa le stapanesti?

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

 • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii
 • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
 • instrumente, exercitii, sfaturi, ghiduri menite sa te faca mai fericit, mai echilibrat, mai sanatos, mai productiv, mai informat
Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Sociolog si analist comportamental, www.mihaelastroe.ro

Mihaela Stroe este doctor in sociologie, speaker, trainer, autor, specialist in analiza comportamentala. Din 2003 Mihaela este partenera de afaceri cu fostul agent FBI Joe Navarro, unul dintre fondatorii diviziei de Analiza Comportamentala din cadrul FBI.

Citeste mai mult