Masterclass 13 [MAN] - Cum sa avem business-uri productive si profitabile?

#FORMAT

Masterclass-urile sunt sesiuni avansate care se axeaza pe transferul de cunostinte prin prezentari interactive. La o sesiune de masterclass participa 1 pana la 3 speakeri, care sunt experti, practicieni cu multi ani de experienta in domeniul pe care este axata sesiunea. Sesiunile sunt axate pe dezvoltarea afacerii, centrate pe dezvoltarea pornind din interiorul organizatiei sau pe dezvoltarea business-ului in exterior, fie prin accesarea unor piete noi, fie prin diversificare sau printr-o abordare strategica diferita. 

#TOPICURI

Management, Antreprenoriat, Productivitate, Profitabilitate, Sisteme si mecanisme de management al performantei in organizatie, Sisteme si mecanisme de cresterea calitatii si a productivitatii

#AUDIENTA target

Se adreseaza in principal antreprenorilor care au afaceri dezvoltate, managerilor din companiile stabile si dezvoltate, profesionistilor care au atins un nivel profesional avansat. Nivelul de transfer al cunostintelor este avansat.

#TEMA si CONTEXT

Toti ne dorim sa avem afaceri profitabile si daca acest lucru se realizeaza cu folosirea eficienta a resurselor, peste standardul pietei, intr-un mod productiv atunci lucrurile stau si mai bine, dar nu intotdeauna ceea ce ne dorim este si usor de realizat.

In acest masterclass special oferit de Raiffeisen Leasing vom incerca intr-un cadrul interactiv sa raspundem la cat mai multe din intrebarile de mai jos:

  • care sunt ingredientele de succes pentru ca o afacere sa fie profitabila? la ce trebuie sa fim atenti?
  • cum setam o afacere ca ea sa fie profitabila? care sunt aspectele cheie care depind de noi in mare masura? care sunt aspectele care nu depind de noi decat in mica masura? cum putem influenta acesti factori pentru a maximiza succesul?
  • la ce pericole ne expunem atunci cand tinta noastra este doar profitul? 
  • cum definim succesul nostru personal? cum armonizam dorinta noastra de a avea succes cu succesul organizatiei noastre?
  • de ce sunt atat de importante viziunea? misiunea? valorile si obiectivele strategice pe care le setam pentru organizatia noastra?
  • ce inseamna productivitatea? cum putem creste productivitatea in organizatie?
  • ce inseamna managementul performantei in organizatie? cum poate fi ea implementata cu succes? in cat timp va produce rezultate?
  • de ce este legata calitatea de performanta si de productivitate?
Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Proprietar, BanuInvest

Florentin Banu, fost campion român de badminton, este autorul a două mari afaceri de succes pe piaţa românească: S.C. Joe I.B.C S.R.L. (afacere încununată de succesul cu care s-a efectuat vânzarea societăţii către Nestle, producător mondial din industria alimentară) şi lanţul de supermarket-uri S.C. Artima R.I.C. (firmă ce a fost vândută concernului polonez PEF Investment, în luna martie a anului 2005, devenind ulterior lanţul de supermarket-uri „Carrefour”). Omul de afaceri timișorean se concentrează, în prezent, pe susținerea celor trei business-uri pe care le deține. Împreună cu fratele său, controlează, prin intermediul grupului Banuinvest, trei afaceri – Banuconstruct (dezvoltarea și construirea de imobiliare în Timișoara), Banusport (un complex sportiv dezvoltat în Timișoara) și Interpart Production (afacere cu mase plastice și matrițe, în special pentru industria auto).

Citeste mai mult
Moderatori

Director General, Raiffeisen Leasing IFN

Cu o experienta de peste 23 de ani in domeniul financiar-bancar, Felix a detinut diverse functii de conducere in cadrul unor institutii financiare de renume, precum ING Bank, Tiriac Bank si Raiffeisen Bank Romania, din luna ianuarie 2010 ocupand functia de Director General al Raiffeisen Leasing. In aprilie 2014 a fost numit Presedintele ALB (Asociatia Societatilor Financiare din Romania ) iar in 2015 a fost reales pentru un nou mandat. In prezent este membru al RBLS (Fundatia Liderilor de Afaceri din Romania). Anul trecut a ocupat locul 42 in topul celor mai admirati CEO din Romania, realizat de Revista Business Magazin si pozitia cu numarul 7 in topul celor mai admirati finantisti. Este ferm convins de afirmatia care spune ca „Nu poti obtine rezultate diferite, facand lucrurile la fel.

Citeste mai mult