Masterclass 4 [MAN] - Leadership Transformational

#FORMAT

Masterclass-urile sunt sesiuni avansate care se axeaza pe transferul de cunostinte prin prezentari interactive. La o sesiune de masterclass participa 1 pana la 3 speakeri, care sunt experti, practicieni cu multi ani de experienta in domeniul pe care este axata sesiunea. Sesiunile sunt axate pe dezvoltarea afacerii, centrate pe dezvoltarea pornind din interiorul organizatiei sau pe dezvoltarea business-ului in exterior, fie prin accesarea unor piete noi, fie prin diversificare sau printr-o abordare strategica diferita.  

#TOPICURI

leadership, managementul oamenilor din subordine, managementul schimbarii, transformarea echipei

#AUDIENTA target

Se adreseaza in principal antreprenorilor care au afaceri dezvoltate, managerilor din companiile stabile si dezvoltate, profesionistilor care au atins un nivel profesional avansat. Nivelul de transfer al cunostiintelor este avansat.

#TEMA si CONTEXT

Leadership-ul transformational ajuta la transformarea membrilor unei echipe in indivizi care transcend dincolo de propriul lor interes in folosul grupului sau al organizatiei. Liderii transformationali au idealuri altruiste si isi aliniaza principiile si valorile cu cele ale organizatiei, grupului sau chiar ale societatii. Leadership-ul transformational ii determina pe cei condusi sa depaseasca performantele asteptate si sa atinga nivele mai mari de satisfactie si devotament fata de grup si organizatie. Liderul transformational intelege ca productivitatea este strans legata de satisfactie si de un mediu de munca sanatos, un mediu deschis si participativ.

Prin acest masterclass veti castiga o intelegere mai buna a unei lumi multiculturale si, de asemenea, veti dobandi o empatie interculturala care va va face sa apreciati diversitatea in toate aspectele ei.

Acest masterclass are ca obiectiv intelegerea mecanismelor prin care un leader genereaza transformari esentiale ale propriei persoane, precum si ale angajatilor si, implicit, ale organizatiei din care face parte.

In cadrul masterclass-ului vom aborda urmatoarele subiecte:

  • Ce este leadership-ul transformational?
  • De ce au organizatiile nevoie de lideri transformationali?
  • Cum sa devii un lider transformational?
  • Caracteristicile leaderului transformational
  • Dezvoltarea influentei dincolo de autoritatea formala
  • Cel mai des intalnite greseli in procesul de schimbare organizationala
  • Consecintele unui management al schimbarii defectuos
  • Cele mai importante 7 recomandari pentru a facilita procesul de schimbare intr-o organizatie

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

International Speaker, Executive Coach, Consultant, The Leadership Group International

Jim Bagnola este speaker international si executive coach. Aria sa principala de expertiza este reprezentata de leadership si de body-mind management. In ultimele trei decenii a sustinut prezentari in intreaga lume, cu teme precum: stress management, customer service, coaching si change management.

Citeste mai mult
Moderatori

Fondator, Human Performance Development International

Petru este fondatorul HPDI (Human Performance Development International) şi preşedintele Fundaţiei Leaders, cel mai cunoscut ONG din România ce promovează leadershipul. De peste 10 ani, HPDI îl reprezintă în Europa pe Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuţi speakeri internaţionali. Împreună cu acesta, asigurăm servicii de consultanţă pentru peste 30 de companii, pe programe de dezvoltare a competentelor de leadership, comunicare, customer service, team management, change management şi coaching. A absolvit Academia de Studii Economice, secţiunea Managementul Afacerilor, a urmat un master în Project Management cu Asebuss şi Kenessaw State University şi multe alte programe de training naţionale şi internaţionale. A fost implicat în Aiesec pe perioada facultăţii iar mai târziu s-a alăturat Leaders în identificarea şi creşterea masei de oameni care vor produce schimbări în societate. În 2008 a urmat programul de 1 an al Aspen Institute – Young Leaders Program. În prezent, Petru este antreprenor, consultant şi trainer acreditat ANC, conducând HPDI, fondator a diferite start-up-uri şi iniţiative în sfera educaţiei şi nu numai. Este consultant şi coach în project management, motivare, leadership, antreprenoriat şi proiecte complexe de dezvoltare.

Citeste mai mult