Sesiune plenara 9 [trends] - Dezvoltare inteligenta intr-o era caracterizata de imprevizibilitate si schimbari profunde

#FORMAT

Sesiunile plenare sunt manifestari formate din 6 prezentari inspirationale de cate 15 minute, sustinute de antreprenori de succes, manageri din companii de top, experti si profesionisti cu experienta de peste 10 ani, cu reputatie profesionala impecabila si cu o viziune moderna asupra trendurilor si tendintelor care redeseneaza economia si societatea. Aceste prezentari inspirationale au rol motivational, prezinta diverse perspective si se axeaza pe trenduri, tendinte, analize, prezentarea oportunitatilor si problemelor pe care le releva schimbarile generate de aceste trenduri in mediul de business si in societate.

#TOPICURI

Inovatie, Tehnologie, Trenduri, Tendinte, Impact in societate, Impact in economie, Antreprenoriat, Viitor, consumatorul viitorului, engagement

#AUDIENTA target

Antreprenori si Manageri din companii mici si mijlocii, antreprenori la inceput de drum, profesionisti la inceput de cariera, tineri preocupati de viitorul lor

#TEMA si CONTEXT

In perioada in care traim si muncim, schimbarile se petrec cu o viteza ametitoare. Apar joburi noi, dispar alte. Piata muncii se schimba si odata cu ea se schimba si cerintele din partea angajatorilor, apar noi abilitati necesare si se cer competente care pana acum nu erau pe lista multor angajati. In aceasta perioada sintagma "invatam cat traim" devine foarte de actualitate.

In acest context ne punem intrebarea ce trebuie sa facem pentru a ne dezvolta inteligent, pentru a achizitiona competente si dezvolta abilitati necesare si utile pentru piata muncii de azi si cea a viitorului apropiat. Cum va trebui sa arate un sistem educational adecvat si potrivit care sa tina cont de necesitatile si trendurile viitorului.

Ce trebuie sa faca departamentele de dezvoltare profesionala din cadrul organizatiilor pentru a face fata provocarilor curente si pentru a se adapta trendurilor viitoare?

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Managing Partner, Diagma

Dragos Popescu si-a construit cariera de consultant si trainer pornind de la o solida experientă directă in business. A ocupat pozitii manageriale de vârf in companii multinationale, cu performante recunoscute la nivel international (“The Cheetah” award in recognition of Sales Achievements) A fost si este implicat activ, in calitate de consultant, in proiecte de dezvoltare si optimizare de business in telecomunicatii, dar si in industria grea sau FMCG / logistica / distributie. Sustine in mod curent sesiuni de training, cu precadere in domeniile: Business Management, Vânzari, Project management, Finante, totalizând peste 500 zile de training. Detine un titlu MBA in Finante si Administrarea Afacerilor si este absolvent a numeroase programe / cursuri de dezvoltare profesionala, atât in domenii de specialitate (Marketing, Vânzari, Project Management, Business Analysis, Finance) cât si de dezvoltare a abilitatilor de comunicare si pedagogice, sustinute de prestigiosi furnizori internationali. Cursurile sale sunt puternic interactive si sunt intotdeauna insotite de exemplificari practice si instrumente concrete, dezvoltate si/sau dobândite de Dragos in experienta sa de business. O picatura (sau mai multe) de umor transforma, de fiecare data, cursurile sustinute de el in experiente placute si memorabile. Dragos este autorul si unul din lectorii programului de tip mini-MBA BusinessDrive, bazat pe o simulare de business. Cel mai recent proiect al sau este programul de dezvoltare a competentelor comerciale SalesDrive

Citeste mai mult

Fondator, Actor, Coach de expresivitate a vorbirii, Thalasa Impex SRL, Scoala de Expresivitate a Vorbirii, Teatrul de Opereta Ion Dacian

Alexandru Agarici este actor, tata si coach de expresivitate a vorbirii. Metoda cursurilor de expresivitate verbala este o metoda de lucru complexa si unitara, conceputa in mai bine de 20 de ani de activitate pedagogica in studiul de voce, dictie, respiratie, studiu de paraverbal-nonverbal si media training cu peste 200 de cursanti.

Citeste mai mult

CEO, Founder, ATi Studios, Mondly Languages

Alexandru Iliescu este CEO la ATi Studios A.P.P.S. A fost consultant al IBM, a lucrat în multinaţionale şi a experimentat viaţa din Silicon Valley. Un entuziast pasionat de tehnologie. Creează viitorul în domeniul învățării limbilor străine prin platforma Mondly Languages. Dezvoltata in Brasov, in 3 ani de la lansare a devenit una din cele mai populare platforme de profil cu peste 20 milioane de utilizatori in 190 tari. În prezent utilizatorii aplicaţiei Mondly pot alege să înveţe 33 limbi străine. Cea mai recenta realizare - a lansat prima aplicatie din domeniu pentru realitatea virtuala.

Citeste mai mult

Antreprenor și consilier în afaceri,

Ovidiu Toader este business coach și antreprenor, partener în peste 10 companii în ultimii 21 de ani, cu cifre de afaceri cumulate de peste 70 de milioane de euro. Prima afacere a început-o în studenţie, la Timișoara, în ianuarie 1997 în domeniul distribuției accesoriilor pentru mobilă. Aceasta a crescut până la 5,4 milioane de euro și 90 de angajați în 2008, funcționând în toată România și Republica Moldova. În octombrie 2009 a vândut afacerea către unul din liderii mondiali, înfiinţând astfel subsidiara românească a acestei firme, pe care a condus-o până în septembrie 2014 dubland cifra de afaceri si asigurandu-i pozitia de lider pe piața din Romania. Din anul 2011 a lucrat mai mult de 5000 de ore de coaching și mentoring de afaceri cu peste 300 de antreprenori care au rezultate importante în creșterea profitului și consolidarea echipelor lor. Misiunea lui Ovidiu este să antreneze antreprenorii pentru ca ei să obțină claritate si să delege cu eficacitate pentru a obtine rezultate maxime.

Citeste mai mult

Fondator, Burcash - Managementul Banilor

“Misiunea mea este să ajut cel putin un milion de români să-și gestioneze eficient banii și să-și construiască bunăstarea. Așa vom vedea mai mult zâmbet și iubire în jurul nostru." Are o experiență de peste 20 ani în management și vânzări, s-a dedicat consultanței de management din anul 1999. Ca și trainer a livrat peste 6.000 de ore de training de vânzări, management și leadership. În calitate de consultant a consiliat peste 150 de companii în proiecte de optimizare a vânzărilor, alinierea proceselor interne și creșterea accelerată a profitului. De asemenea oferă consiliere pentru proprietarii de afaceri în ce privește strategiile de exit și managementul averii personale. În prezent de Eusebiu este implicat exclusiv în gestionarea primului program independent de educație financiara din Romania: BurcashTM – Managementul Banilor

Citeste mai mult

Owner, Netlogiq

Adrian Ilovan se ocupa de de web si marketing online din anul 2000, timp în care a participat în cadrul Netlogiq la peste 450 de proiecte de dezvoltare si promovare. Rolul sau este de specialist in cresterea ratei de conversie in ecommerce si site-uri de servicii. Este prezent ca trainer si speaker la evenimente de marketing si promovare online.

Citeste mai mult
Moderatori

PROFESSIONAL PUBLIC SPEAKER, Life Speaking

După 4 ani de programare și 3 ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în Octombrie 2012, la clubul Toastmasters Cluj. În 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking.

Citeste mai mult

Consultant in comunicare,

Eliza Nițescu este consultant pentru afaceri și comunicare. Eliza a co-fondat un club de public speaking, este autorul unui manual de vorbit în public și a vorbit de 4 ori pe scena TEDx. De 5 ani este voluntar în domeniul sănătății, în prezent sprijinind HOSPICE Casa Speranței. Este pasionată de expedițiile la mare altitudine, motiv pentru care majoritatea timpului său liber îl dedică antrenamentelor montane. Din pasiune pentru discursuri, este co-organizator al TEDxFloreasca. Ține aproape de mediul de afaceri românesc atât în calitate de colaborator Business Days, cât și ca moderator și realizator la Bizi Live TV, primul canal de live stream din România dedicat mediului antreprenorial.

Citeste mai mult