Sesiune plenara 7 [trends] - Cum sa obtii performanta in vremuri caracterizate de schimbari si incertitudine?

#FORMAT

Sesiunile plenare sunt manifestari formate din 6 prezentari inspirationale de cate 15 minute, sustinute de antreprenori de succes, manageri din companii de top, experti si profesionisti cu experienta de peste 10 ani, cu reputatie profesionala impecabila si cu o viziune moderna asupra trendurilor si tendintelor care redeseneaza economia si societatea. Aceste prezentari inspirationale au rol motivational, prezinta diverse perspective si se axeaza pe trenduri, tendinte, analize, prezentarea oportunitatilor si problemelor pe care le releva schimbarile generate de aceste trenduri in mediul de business si in societate.

#TOPICURI

Inovatie, Tehnologie, Trenduri, Tendinte, Impact in societate, Impact in economie, Antreprenoriat, Viitor

#AUDIENTA target

Antreprenori si Manageri din companii mici si mijlocii, antreprenori la inceput de drum, profesionisti la inceput de cariera, tineri preocupati de viitorul lor

#TEMA si CONTEXT

Vremurile curente sunt caracterizate de cateva aspecte care ne remodeleaza modul in care decidem si actionam in mediul de business: valurile de schimbari generate de inovatiile tehnologizate si de digitalizarea industriilor si a societatii, incertitudinea care caracterizeaza societatea in special datorita instabilitatii politice la nivel global.

Se pune inerent intrebarea: ce putem face pentru a obtine performanta in mediul de business in acest context?

Care sunt ingredientele de baza ale succesului in afaceri, astazi, in acest context? Ce abilitati trebuie sa-si dezvolte antreprenorii, ce competente trebuie sa achizitioneze pentru echipa din subordine pentru a face fata cu succes provocarilor, ce resurse trebuie sa aloce pentru a tehnologiza si dezvolta capabilitatile organizatiei pentru a profita la maxim de oportunitatile relevate de aceste valuri de schimbari si cum poate gestiona eficient riscurile catre care va fi expusa organizatia pe termen scurt si mediu.

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Director Executiv Resurse Umane , BRD Groupe Societe Generale

Adela Jansen este Directorul Executiv Resurse Umane al Grupului BRD – Group Societe Generale, unul dintre cei mai mari angajatori din sistemul bancar romanesc.

Citeste mai mult

Director General, Raiffeisen Leasing IFN

Cu o experienta de peste 23 de ani in domeniul financiar-bancar, Felix a detinut diverse functii de conducere in cadrul unor institutii financiare de renume, precum ING Bank, Tiriac Bank si Raiffeisen Bank Romania, din luna ianuarie 2010 ocupand functia de Director General al Raiffeisen Leasing. In aprilie 2014 a fost numit Presedintele ALB (Asociatia Societatilor Financiare din Romania ) iar in 2015 a fost reales pentru un nou mandat. In prezent este membru al RBLS (Fundatia Liderilor de Afaceri din Romania). Anul trecut a ocupat locul 42 in topul celor mai admirati CEO din Romania, realizat de Revista Business Magazin si pozitia cu numarul 7 in topul celor mai admirati finantisti. Este ferm convins de afirmatia care spune ca „Nu poti obtine rezultate diferite, facand lucrurile la fel.

Citeste mai mult

Director General, Tempini Romania

Consultant in management strategic si operational, s-a remarcat prin implicarea in redresarea proiectelor care se regaseau in diferite faze de criza. A preluat managementul de proiect al unei societatii italiene care avea ca obiect montarea cabinelor de baie in ”sagetiile arginti”, trenuri de mare viteza din Italia si Elvetia. A condus operational procesul de fuziune a mai multor societatii comerciale care se regaseau in momente delicate si au fost achizitionate de unul dintre investitoii romanani. ” A fost o mare provocare considerand valorile diferite ale societatiilor respective” a subliniat d-nul Gigi Nacev Ultimul proiect din portofoliul firmei de consultanta pe care a infintat-o in urma cu 7 ani este managementul strategic si operational pe Europa de Est a brandului Tempini astazi unul din principali jucatori pe piata din Romania. Nu in ultimul rand d-nul Gigi Nacev este implicat in multiple proiecte de dezvoltare atreprenoriala ale tinerilor care doresc sa incerce sa-si dezvolte propriile proiecte, fiind initiatorul proiectului ”Scoala de Afaceri” cu peste 200 de participanti.

Citeste mai mult

Proprietar, BanuInvest

Florentin Banu, fost campion român de badminton, este autorul a două mari afaceri de succes pe piaţa românească: S.C. Joe I.B.C S.R.L. (afacere încununată de succesul cu care s-a efectuat vânzarea societăţii către Nestle, producător mondial din industria alimentară) şi lanţul de supermarket-uri S.C. Artima R.I.C. (firmă ce a fost vândută concernului polonez PEF Investment, în luna martie a anului 2005, devenind ulterior lanţul de supermarket-uri „Carrefour”). Omul de afaceri timișorean se concentrează, în prezent, pe susținerea celor trei business-uri pe care le deține. Împreună cu fratele său, controlează, prin intermediul grupului Banuinvest, trei afaceri – Banuconstruct (dezvoltarea și construirea de imobiliare în Timișoara), Banusport (un complex sportiv dezvoltat în Timișoara) și Interpart Production (afacere cu mase plastice și matrițe, în special pentru industria auto).

Citeste mai mult

CEO, Owner, Perpetuum

Dan Pitic este unul dintre cei mai apreciați oameni de afaceri din Cluj și nu numai, fiind proprietarul a numeroase afaceri de succes dintre care cea mai cunoscută este Perpetuum, compania ce are ca obiect de activitate importul, distribuţia şi producţia produselor pentru amenajări interioare şi exterioare.

Citeste mai mult

Manager HR, Supremia Grup

Oana Piper este HR managerul companiei Supremia Grup, lider pe piata ingredientelor alimentare din Romania. Cu o experienta de 10 ani in domeniul resurselor umane, Ioana considera ca misiunea sa este de a ajuta organizatiile sa isi atinga maximul de potential

Citeste mai mult
Moderatori

CEO, bizz.club Romania

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Citeste mai mult

Realizator emisiuni Radio-Tv, Trainer Public Speaking,

In prezent este trainer ANC specializat pe tehnica livrarii mesajului in discurs. De doi ani si jumatate formeaza public-speakeri, traineri, precum si persoane care sunt constiente de faptul ca nu pot transmite cunostinte si informatii daca nu stapanesc arta oratoriei, dictia si tehnicile de gestionare a emotiilor. De asemenea, este trainer certificat Persolog dupa modelul DISC, voice over la BTI, speaker si moderator permanent la Business Days de peste 3 ani.

Citeste mai mult