Masterclass 7 [BD] - Cum sa atragem partenerii potriviti pentru afacere?

#FORMAT

Masterclass-urile sunt sesiuni avansate care se axeaza pe transferul de cunostinte prin prezentari interactive. La o sesiune de masterclass participa 1 pana la 3 speakeri, care sunt experti, practicieni cu multi ani de experienta in domeniul pe care este axata sesiunea. Sesiunile sunt axate pe dezvoltarea afacerii, centrate pe dezvoltarea pornind din interiorul organizatiei saupe dezvoltarea business-ului in exterior, fie prin accesarea unor piete noi, fie prin diversificare sau printr-o abordare strategica diferita. 

#TOPICURI

 Parteneriat, Business Development, Managementul riscurilor in relatiile de parteneriat, Managementul riscurilor in relatiile de asociere, Managementul riscurilor in relatiile comerciale, Asociere, 

#AUDIENTA target

Se adreseaza in principal antreprenorilor care au afaceri dezvoltate, managerilor din companiile stabile si dezvoltate, profesionistilor care au atins un nivel profesional avansat. Nivelul de transfer al cunostintelor este avansat.

#TEMA si CONTEXT

Una dintre aspectele esentiale din responsabilitatile si competentele unui antreprenor este abilitatea de a dezvolta relatii de parteneriat menite sa dezvolte si sa consolideze afacerea, fie ca vorbim de asociere, fie ca vorbim de identificarea unor parteneri strategici ca si clienti, fie ca vorbim de identificarea unor parteneri care sa fie furnizori strategici. Aceste relatii au cateva caracteristici pe care este bine sa le stim, pentru a evita capcanele care se pot naste din parteneriate nesetate corespunzator. Ingredientele de baza pe care se construiesc parteneriatele sunt: interesele comune si increderea. Fara acestea ele nu-si au rostul.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

In acest masterclass incercam sa oferim cateva perspective si sa oferim raspunsuri la cat mai multe din intrebarile de mai jos:

 • ce inseamna un parteneriat?
 • care sunt legile scrise si nescrise care guverneaza o relatie de parteneriat?
 • cum stii ca ai nevoie de un partener?
 • cum il cauti, identifici si alegi pe cel mai potrivit partener?
 • care sunt principiile pe care se construieste un partener?
 • ce ingrediente trebuie sa contina un acord de parteneriat pentru ca sa reziste testului timpului si pentru a produce efectele scontate?
 • ce sunt parteneriatele strategice?
 • cum te asociezi?
 • ce forme de parteneriat exista?
 • care este forma de parteneriat potrivita pentru diverse tipuri de interese/scopuri?
 • cum armonizezi si aliniezi interesele partenerilor pentru a obtine parteneriate solide si care sa genereze rezultate cel putin la nivelul asteptarilor partilor?
 • care sunt riscurile ce se pot naste in urma unor parteneriate?
 • cum le poti minimiza? cum sa le gestionezi daca riscurile se transforma in probleme reale?
 • cum sa te retragi din parteneriate care nu functioneaza?
Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Consultant in afaceri,

Citeste mai mult

Managing Partner, Trandafir & Associates

Cu o experienta de aproape 10 ani in serviciile de avocatura de business la cel mai inalt nivel, slefuita in urma lucrului in echipele unora dintre societatile de profil de top din Romania si a finalizarii cu succes a unor dosare care au devenit reper in domeniu, Georgiana Trandafir este, de aproape doi ani, Managing Partner al casei de avocatura Trandafir & Associates.

Citeste mai mult

CEO, Accelerole

În 2012 a fondat 8000 Plus Design Solutions, firmă specializată în dezvoltarea de produse software, atât pentru piața locală, cât și pentru piața internațională. Cel mai relevant produs al companiei, la a cărui dezvoltare s-a lucrat în ultimii 2 ani, este Accelerole. Aceasta este o aplicație pentru mobil și tabletă, ce permite antreprenorilor și managerilor să interacționeze în mod privat cu angajații și partenerii.

Citeste mai mult

Co-Founder, Frisbo

Cu o experiență de peste 10 ani în marketing, Bogdan Colceriu a oferit consultanță unor companii importante din piața autohtona, fiind un strateg cu expertiză atât în online cât și în offline. Și-a legat numele de Trilulilu.ro si Okian.ro, proiecte pe care le-a cofondat. Bogdan Colceriu este fondator si CEO Frisbo, prima platformă de efulfillment din România iar recent founding partner la Risky Business, primul fond de accelerare autohton.

Citeste mai mult
Moderatori

Trainer si Coach, Impact Garantat

De peste 10 ani este antreprenor in zona de training si dezvoltare. Ginette a livrat Trainguri si programe de dezvoltare pentru numeroase companii multinaționale dar si pentru companii romanești in plina expansiune. Ginette este Co-autor in programul A.D.N.-umTraining – un program care ajuta companiile in atragerea si mentinerea talentelor in echipa si in acelasi timp in construirea unor echipe super-performante. In program este inclus si un program de Leadership pentru copii angajatilor. www.impactgarantat.ro

Citeste mai mult