Sesiune plenara 5 [TRENDS] - Scopul fiecaruia dintre noi este sa fie fericit. Ce este fericirea si cum o obtinem?

#FORMAT

Sesiunile plenare sunt manifestari formate din 6 prezentari inspirationale de cate 15 minute, sustinute de antreprenori de succes, manageri din companii de top, experti si profesionisti cu experienta de peste 10 ani, cu reputatie profesionala impecabila si cu o viziune moderna asupra trendurilor si tendintelor care redeseneaza economia si societatea. Aceste prezentari inspirationale au rol motivational, prezinta diverse perspective si se axeaza pe trenduri, tendinte, analize, prezentarea oportunitatilor si problemelor pe care le releva schimbarile generate de aceste trenduri in mediul de business si in societate.

#TOPICURI

Inovatie, Tehnologie, Trenduri, Tendinte, Impact in societate, Impact in economie, Antreprenoriat, Viitor, echilibru in viata, fericire, transformarea digitala

#AUDIENTA target

Antreprenori si Manageri din companii mici si mijlocii, antreprenori la inceput de drum, profesionisti la inceput de cariera, tineri preocupati de viitorul lor

#TEMA si CONTEXT

Aceasta sesiune de prezentari, poate parea ca tinde catre o latura filozofica a vietii, dar va asigur ca totul porneste dintr-o realitate si perspectiva cat se poate de reala a vietii: scopul fiecaruia dintre noi, mecanismele interne prin care alocam energie si resurse pentru a ne atinge scopul, modul in care gestionam provocarile si barierele pe care viata ni le arunca in calea noastra si care par ca ne imping de la scopul nostru. Ati ghicit, constient sau inconstient SCOPUL fiecarui om pe lumea asta inainte de toate este sa fie FERICIT. Daca a inteles si a definit corect in sistemul sau personal ce este fericirea,va stii si cum sa creeze drumul catre a atinge aceasta stare. Odata ce fericirea este prezenta in mintea si sufletul nostru, nu prea mai este loc de alte sentimente si de energie negativa...

Iata un aspect, la care merita sa meditam...

Deci ce este FERICIREA? Cum o putem defini? De ce este ea o traire, un cumul de sentimente si senzatii personale? Cum putem face sa fim fericiti? Poate fi permanentizata aceasta stare?

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Realizator emisiuni Radio-Tv, Trainer Public Speaking,

In prezent este trainer ANC specializat pe tehnica livrarii mesajului in discurs. De doi ani si jumatate formeaza public-speakeri, traineri, precum si persoane care sunt constiente de faptul ca nu pot transmite cunostinte si informatii daca nu stapanesc arta oratoriei, dictia si tehnicile de gestionare a emotiilor. De asemenea, este trainer certificat Persolog dupa modelul DISC, voice over la BTI, speaker si moderator permanent la Business Days de peste 3 ani.

Citeste mai mult

RoCoach, Managing Partner

Fondatorul companiei RoCoach, prima companie care furnizeaza servicii exclusive de coaching in Romania are la activ peste 10.000 de ore de executive & business coaching. In ultimii 16 ani a implementat proiecte de dezvoltare organizationala prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania si Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria). In prezent, este membru al Federatiei Internationale de Coaching (ICF), al European Mentoring & Coaching Council (EMCC) si membru fondator al Asociatiei Romane pentru Coaching (ARC). De asemenea, e membru al catorva retele internationale de coaching si consultanta. In 2007 a avut onoarea de a primi premiul “Coach Of The Year”, ca recunoastere atat a contributiei sale in cresterea notorietătii coaching-ului in Romania, cat si a rezultatelor activitatii de coaching.

Citeste mai mult

Director / Producer, Inspirational Filmmaking

Tedy Necula produce campanii video inspirationale pentru branduri, in cadrul agentiei care ii poarta numele. Campaniile sale sunt memorabile si pline de emotie. Din portofoliul lui fac parte Fan Courier, Colliers, Unilever, Apa Nova, Chevrolet, UNICEF. Prin povesstea sa de viata inspira audinte din toata lumea. Inspirationalul aduce revelatii, iar revelatiile produc schimbarea.

Citeste mai mult

Dezvoltator global de business, Nu Skin Enterprises

Mass media timp de 20 de ani: 13 in televiziune: ProTV, B1TV si 7 ani in printing, ca si Redactor Sef al revistei Men's Health – Editia Romana. Acum: Dezvoltator de business - Wellness (Well being) & Nutrigenomica

Citeste mai mult

Founder, www.efratavnor.com

Efrat Avnor este unul dintre cei mai buni consultanti in performanta la nivel global, Project Manager si dezvoltator de programe de management al performantei. Efrat are peste 20 de ani de experienta, cu precadere in industria IT, in identificarea si rezolvarea barierelor in design-ul, implementarea si strategia unor proiecte de amploare, precum si in construirea unor programe operationale eficiente de management al performantei. Experienta ei profesionala include construirea de la 0 si gestionarea echipelor de lucru din 5 continente. In ultimii 7 ani, Efrat a consultat,de asemenea, si IMM-uri in curs de dezvoltare. Activitatea profesionala a lui Efrat presupune dezvoltarea unor sisteme si culturi organizationale colaborative, concentrandu-se pe eficientizarea costurilor si timpului alocat acestor procese. In domeniul sportiv, activitatea profesionala a lui Efrat in ultimii 7 ani a presupus coaching-ul unor antrenori de top ale unor echipe performante precum: echipa Cleveland Sport (NBA Cavaliers, AFL Gladiator, Hockey Monsters, Basketball D-league) si antrenorul principal al echipei de baschet Maccabi Tel Aviv.

Citeste mai mult

Sociolog si analist comportamental, www.mihaelastroe.ro

Mihaela Stroe este doctor in sociologie, speaker, trainer, autor, specialist in analiza comportamentala. Din 2003 Mihaela este partenera de afaceri cu fostul agent FBI Joe Navarro, unul dintre fondatorii diviziei de Analiza Comportamentala din cadrul FBI.

Citeste mai mult
Moderatori

PROFESSIONAL PUBLIC SPEAKER, Life Speaking

După 4 ani de programare și 3 ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în Octombrie 2012, la clubul Toastmasters Cluj. În 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking.

Citeste mai mult

Consultant in comunicare,

Eliza Nițescu este consultant pentru afaceri și comunicare. Eliza a co-fondat un club de public speaking, este autorul unui manual de vorbit în public și a vorbit de 4 ori pe scena TEDx. De 5 ani este voluntar în domeniul sănătății, în prezent sprijinind HOSPICE Casa Speranței. Este pasionată de expedițiile la mare altitudine, motiv pentru care majoritatea timpului său liber îl dedică antrenamentelor montane. Din pasiune pentru discursuri, este co-organizator al TEDxFloreasca. Ține aproape de mediul de afaceri românesc atât în calitate de colaborator Business Days, cât și ca moderator și realizator la Bizi Live TV, primul canal de live stream din România dedicat mediului antreprenorial.

Citeste mai mult