Sesiune plenara 4 [Trends] - Provocarea de a ramane sanatosi in vremurile curente caracterizate de stres, viteza si digitalizare

#FORMAT

Sesiunile plenare sunt manifestari formate din 6 prezentari inspirationale de cate 15 minute, sustinute de antreprenori de succes, manageri din companii de top, experti si profesionisti cu experienta de peste 10 ani, cu reputatie profesionala impecabila si cu o viziune moderna asupra trendurilor si tendintelor care redeseneaza economia si societatea. Aceste prezentari inspirationale au rol motivational, prezinta diverse perspective si se axeaza pe trenduri, tendinte, analize, prezentarea oportunitatilor si problemelor pe care le releva schimbarile generate de aceste trenduri in mediul de business si in societate.

#TOPICURI

Inovatie, Tehnologie, Trenduri, Tendinte, Impact in societate, Impact in economie, Antreprenoriat, Viitor

#AUDIENTA target

Antreprenori si Manageri din companii mici si mijlocii, antreprenori la inceput de drum, profesionisti la inceput de cariera, tineri preocupati de viitorul lor

#TEMA si CONTEXT

Una dintre temele pe care vrem sa le aducem permanent la evenimentele Business Days este SANATATEA. Acest factor atat de important este o modalitate de a masura prezentul si potentialul pentru viitor al unei natiuni. Daca avem o natiune bolnava sau cu o sanatate firava, vulnerabila, nu vom putea progresa si dezvolta pana nu rezolvam problemele noastre de sanatate si nu revenim la o conditie necesara pentru evolutie pozitiva. SANATATEA ar trebui sa fie o PRIORITATE numarul 1pentru orice natiune, pentru orice popor si societate. Fara ea nici tehnologia si nici transformarea digitala NU ne vor ajuta la nimic.

Nu putem avea pretentia ca SANATATEA sa fie responsabilitatea doar a Guvernului si a sistemului medical. Noi tot, adultii ar trebui sa fim preocupati atat de sanatatea noastra cat si de cea a copiilor nostri si ar trebui prin educatie si propriul exemplu sa luptam neincetat pentru crearea contextului ca societatea noastra sa fie una sanatoasa. Multe dintre bolile care fac ravagii astazi au ca principale surse stilul nostru de viata, modul in care ne hranim, cu ce ne hranim, faptul ca nu avem un echilibriu intre activitatea sedentara si miscare. Un alt aspect de luat in calcul este stresul, superficialitatea relatiilor, graba si viteza prin care ne obligam corpul si mintea sa traiasca...am uitat sa ne mai bucuram de lucruri simple, de natura, de discutii deschise si linistite cu prietenii, familia, oamenii importanti din viata noastra. Asistam neputinciosi la viteza cu care se deruleaza filmul "Viata mea"...

Aceste prezentari sunt momente prin care vrem sa constientizam importanta SANATATII in viata noastra. Vrem sa oferim perspective si modalitati prin care sa aducem fericirea si bucuria in viata la cat mai multi oameni, printr-un stil de viata sanatos, constientizand pericolele la care ne expune contextul actual si delasarea cu care tratam cea mai importanta resursa pe care o avem fiecare dintre noi: SANATATEA noastra.

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Presedinte, Policlinica Regina Maria din Cluj-Napoca

Professor N. Hâncu was born in Romania in 1940. He graduated in medicine from the “Iuliu Hatieganu” University of Medicine and Pharmacy Cluj-Napoca and obtained his speciality in internal medicine in 1970 and in diabetes, nutrition and metabolic disease in 1986. He was appointed Professor and Head of the Department of Diabetes, Nutrition and Metabolic Disease of the same University in 1993. Since 1995 he became full member of Romanian Academy of Medical Sciences and since 2011 he is Honorary Member of the Romanian Academy. Now he is the President of “Regina Maria” Cluj private practice network.

Citeste mai mult

Jurnalist & Antreprenor,

Dupa 15 ani de jurnalism, din pozitia de prezentator de stiri la PROTV, Andreea Liptak - Spiridon a facut o schimbare majora de directie, alaturandu-se in 2009 liderului mondial in industria anti-aging, intr-un proiect de schimbare a paradigmei in industria preventiei si longevitatii, in peste 50 de tari simultan. Andreea este antreprenor si se ocupa de coordonarea unei echipe de dezvoltatori de business in 17 tari. In acelasi timp, este implicata intr-un program social recompensat cu 6 premii Communitas pentru diverse proiecte de salvare a copiilor in zone defavorizate din lume. Andreea se preocupa cu precadere de salvarea copiilor malnutriti din Africa, fiind Ambasador "Nourish the Children" pentru Malawi. Este o persoana creativa, dinamica, puternic orientata spre oameni si pasionata de ideea ca lumea poate fi transfomata intr-un loc mai bun, daca fiecare ar face cu daruire totala ceea ce tine de el. Andreea este licentiata in politici bancare si este specializata in comunicare strategica si cultura organizationala.

Citeste mai mult

Co-fondator, Programul John Maxwell Team Romania

Absolventa a Facultatii de Drept, lucreaza de 16 ani in propriul business, construind echipe de performeri, persoane capabile sa-si conduca propriile organizatii prin programe de training si cursuri de dezvoltare personala si leadership. Pasionata de domeniul dezvoltarii personale, Ileana este Speaker, Coach şi Trainer Certificat John Maxwell TEAM SUA, cofondator al Programului John Maxwell Team Romania, si membru al Programului John Maxwell TEAM MENTORSHIP SUA fiind unul dintre cei 15 membri in President”s Advisory Council. Organizeaza si sustine seminarii, workshopuri si discursuri motivationale care sa-i ajute pe oameni în creşterea personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani.

Citeste mai mult

KO by Karina Ochis, CEO

Karina Ochis este CEO şi Brand Master în cadrul companiei KO by Karina Ochis, antreprenor în serie, best selling author, speaker, brand şi life coach. KO by Karina Ochis este o companie de branding şi marketing de ultimă generaţie (www.kobykarinaochis.com). De asemenea, Karina a fondat Ana Karina Luxury Concept care a debutat cu Elite Life Beauty and Wellbeing SPA în Oradea (http://eliteliferesort.com). În cartea best seller "Cracking the Code to Success", scrisă alături de Brian Tracy, Karina abordează subiectul brandingului de elită. A publicat recent cartea „The Influence of Social Media on US Presidential Campaigns: A Case Study of 2008 and 2012”, care abordează alegerile din Statele Unite din perspectiva mediatică. Karina e life coach acreditat de Tony Robbins prin Robbins-Madanes Training. Alături de World Success Company, a vorbit în faţa a sute de antreprenori din întreaga lume despre branding, branding personal, lifestyle design, leadership, marketing şi antreprenoriat.

Citeste mai mult

Managing Partner, Trandafir & Associates

Cu o experienta de aproape 10 ani in serviciile de avocatura de business la cel mai inalt nivel, slefuita in urma lucrului in echipele unora dintre societatile de profil de top din Romania si a finalizarii cu succes a unor dosare care au devenit reper in domeniu, Georgiana Trandafir este, de aproape doi ani, Managing Partner al casei de avocatura Trandafir & Associates.

Citeste mai mult

Fondator, Clinica Ortodontica Q Smile

Claudia Corega Andreica este fondatorul clinicii stomatologice Q Smile. Claudia este un medic ortodont cu o experienta impresionanta, tratand cu succes peste 3000 de cazuri dificile pe parcursul celor peste 10 ani de practica.

Citeste mai mult
Moderatori

PROFESSIONAL PUBLIC SPEAKER, Life Speaking

După 4 ani de programare și 3 ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în Octombrie 2012, la clubul Toastmasters Cluj. În 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking.

Citeste mai mult

Consultant in comunicare,

Eliza Nițescu este consultant pentru afaceri și comunicare. Eliza a co-fondat un club de public speaking, este autorul unui manual de vorbit în public și a vorbit de 4 ori pe scena TEDx. De 5 ani este voluntar în domeniul sănătății, în prezent sprijinind HOSPICE Casa Speranței. Este pasionată de expedițiile la mare altitudine, motiv pentru care majoritatea timpului său liber îl dedică antrenamentelor montane. Din pasiune pentru discursuri, este co-organizator al TEDxFloreasca. Ține aproape de mediul de afaceri românesc atât în calitate de colaborator Business Days, cât și ca moderator și realizator la Bizi Live TV, primul canal de live stream din România dedicat mediului antreprenorial.

Citeste mai mult