Radu Turcescu

Radu Turcescu este speaker și consultant strategic în relații publice, specializat în 3 aspecte: rezolvarea crizelor, protejarea reputației și schimbarea percepției opiniei publice. 


În calitate de consultant strategic și speaker, Radu a lucrat cu lideri de organizații din domenii precum financiar, IT, logistică, alimentație publică etc., ajutându-i să înțeleagă riscurile și reacțiile opiniei publice, să protejeze reputația, să construiască percepții pozitive și să gestioneze dezastre de PR.


Din 2014 până în 2016, Radu Turcescu a fost speaker profesionist și a organizat seminarii gratuite despre PR pentru antreprenorii din orașele importante din România.

Prin ședințe de consiliere și training-uri, a ajutat peste 3500 de oameni de afaceri din România. Călătorea din oraș în oraș, organizând evenimente și ședințe de consiliere : ” A fost o perioadă interesantă.. fie mă trezeam la 5 dimineață, conduceam 2-3 ore și apoi stăteam în fața a 100 de oameni de afaceri, fie plecam cu trenul la 2 noaptea, călătoream toată noaptea și mă pregăteam pentru o sedință de consiliere cu alți oameni de afaceri :).”

Astăzi ( la rândul său antreprenor ), acompaniază antreprenori și executivi să-și gestioneze imaginea și reputația. Practic, prin ședințe de consiliere și training-uri, le oferă metode în domenii precum : Crisis Communication, Executive Branding, Reputation Management, Public Speaking, Storytelling sau Media Relations. A lucrat sau lucrează cu oameni interesanți și importanți : ambasadori, antreprenori naționali și internaționali, președinți de patronate, directori de camere de comerț sau executivi.