Dragos Anastasiu

Dragoș Anastasiu este un RePatriat de succes. La origine medic, este unul din cei mai de succes oameni de afaceri din prezent și președintele Grupului Eurolines România.

Sub conducerea sa, Touring Eurolines este astăzi un grup de referinţă în transporturi şi turism din România care din anul 2011 reprezintă brandul TUI în România, iar din 2015 a intrat în industria hotelieră, prin achiziția unui resort de 4 stele în Delta Dunării, Green Village.

Dragos este membru al Coaliției Pentru Dezvoltarea României și membru al Romanian Business Leaders. În cadrul Romanian Business Leaders este implicat în mai multe proiecte: ‘Vreau să fiu Antreprenor”, “RePatriot”, “SuperTeach”.

Din 2013, este din ce în ce mai implicat în activitatea de sprijinire și educare a generațiilor tinere, care sunt interesate să învețe sau să urmeze  exemplele antreprenorilor români.

Din anul 2016, Dragoș Anastasiu este Președintele Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane.

A rămas mereu o punte între România și Germania, sprijinind și încurajând dialogul celor două culturi și apropierea celor două mentalități.

Este interesat de creșterea calității serviciilor oferite, de noi oportunități de business și de împărtășirea experienței proprii către colaboratori și generația tânără.