Andreea Parvu

Andreea Pârvu este un "vizionar" care caută informații pentru a genera posibilități și idei noi, adaptabile în implementare. Fiind un om deschis, îi place să se angajeze în rezolvarea problemelor. Se consideră un adevărat #PIONIER și un #ENTP organizat și matur.

În câteva cuvinte experiența sa profesională se poate rezuma astfel: inventivă și creativă, mereu curioasă și care încearcă să îmbunătățească continuu procesele. Înțelegerea business-ului o conduce pe Andreea Pârvu în direcția unei diversități de proiecte și sarcini.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul People Operations în companii din zona ITC. Cu o multitudine de roluri, de la generalist, la partener de business ca și reprezentant al ariei de resurse umane.  Rolul actual din cadrul companiei Endava este de People Operations Business Partner,  un consultant strategic care înțelege nevoile de business și poate modela și poziționa businessul pentru succes prin intermediul oamenilor săi într-un mediu de lucru complex și dinamic, cu echipe virtuale răspândite la nivel global în toate locațiile companiei. Un alt obiectiv strategic este construirea unei comunități puternice de lideri de vârf care conduc inovarea și construiesc acceleratori tehnici strategici pentru clienți.

Andreea Pârvu deține competențe largi și expertize în:

  • Recrutare și executive search

  • Consultanta strategică in domeniul resurselor umane

  • Coaching și dezvoltarea carierei

  • Leadership și dezvoltare organizatională

Tot ea a creat o cultură organizațională care susține o creștere accelerată a companiei, a implementat programe de dezvoltare organizațională, coaching și leadership pentru dezvoltarea acestor abilități și a unei strategii eficiente de recrutare și onboarding pentru o creștere sustenabilă anuală. 

Valorile după care se ghidează în viața personală și în business sunt: integritatea, creativitatea (Provocarea status quo-ului) și dezvoltare personală și profesională prin intermediul celorlalți. 


Andreea Pârvu consideră că este un must să citești și tu: 

  • Victor Frankl – Man’s search for meaning
  • Michelle Obama – Becoming
  • Yuval Harari – Homo Sapiens