Sesiune de dezvoltare personala 3 - Comunicarea non-verbală

#FORMAT

Sesiunile de dezvoltare personala matinale sunt sesiuni interactive de 60 de minute care se desfasoara inainte de inceperea programului evenimentului si care au rolul de a ajuta antreprenorii si managerii sa fie mai eficienti, mai productivi, mai echilibrati, mai sanatosi, mai fericiti si nu in ultimul rand mai plini de energie si vitalitate.

Pe parcursul celor 60 de minute, participantii vor afla secretele muncii in echipa. De la ingrediente si formule matematice pana la exemplificarea practica a lor. 
Relationare, incredere, strategie, colaborare, cunoastere si comunicare sunt doar cateva din ingredientele ce stau la baza muncii in echipa. 

#AUDIENTA

Aceste sesiuni se adreseaza tuturor participantilor la eveniment. Locurile sunt limitate si necesita o preinregistrare la fiecare sesiune, pentru a te asigura ca vei prinde loc. Se desfasoara mai multe sesiuni in paralel si poti alege sa participi la una din aceste sesiuni.

#TEMA si CONTEXT

Pentru a percepe realitatea din jurul tau cat mai adecvat este util sa intelegi cum functioneaza creierul emotional si sa iti dezvolti inteligenta nonverbala.
"Inteligenta nonverbala este abilitatea de a citi, evalua/interpreta si folosi semnalele nonverbale in avantajul tau la locul de munca si in relatiile interpersonale".
Aceasta este viziunea mentorului meu Joe Navarro, autorul cartii "What Every Body is Saying", pe care am tradus-o in limba romana sub titlul "Secretele comunicarii nonverbale- Ghidul unui fost agent FBI pentru citirea rapida a oamenilor" (Ed. Meteor Press).

#ACEST WORKSHOP TE VA AJUTA:

  • Sa afli ce anume sa observi in relatiile de comunicare;
  • Sa stii cum sa te calibrezi pentru citirea semnalelor nonverbale;
  • Sa constientizezi paradigma confort-discomfort si o poti folosi in avantajul tau in business

​# RESURSE

Toti participantii la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

  • instrumente, exercitii, sfaturi, ghiduri menite sa te faca mai fericit, mai echilibrat, mai sanatos, mai productiv, mai informat

 

Lista speakeri

Sociolog si analist comportamental, www.mihaelastroe.ro

Mihaela Stroe este doctor in sociologie, speaker, trainer, autor, specialist in analiza comportamentala. Din 2003 Mihaela este partenera de afaceri cu fostul agent FBI Joe Navarro, unul dintre fondatorii diviziei de Analiza Comportamentala din cadrul FBI.

Citeste mai mult