Alin Gherman

Cu o vasta experienta in diverse sectoare de afaceri din care peste 15 ani in pozitii manageriale de top, Alin Gherman este in prezent Chief Commercial Officer la Nobel Telecom. Din aceasta pozitie implementeaza strategiile comerciale ale companiei la nivel global, coordonand echipe de pe 4 continente si avand activitati in diverse domenii: telecomunicatii, retea de retail in USA, servicii financiare.

Construindu-si expertiza atat in companii multinationale cat si in proiecte antreprenoriale, considera ca una din constantele activitatii si a succesului sau a fost norocul de a lucra cu echipe extraordinare.

Orice lider este atat de bun cat de buna este echipa alaturi de care livreaza rezultate. In paralel isi satisface pasiunea pentru profesorat prin colaborarea cu Exec Edu (unul din liderii in educatia manageriala din Romania) fiind unul dintre cei mai apreciati consultanti in domeniile leadershipului, strategiilor comerciale si de vanzari si a eficientei personale.

Practician, se straduieste sa aplice toate principiile pe care le preda ca si profesor atat in activitatea de manager cat si in viata de tata a 2 baieti minunati, si sot. Crede in puterea perseverentei si a autodeterminarii. Pornind de la motto-ul “We will either find a way or make one” (Hannibal), considera ca cea mai buna cale de a previziona viitorul e de a-l crea tu insuti.

Arii de competenta si experienta (in ordinea prioritatilor):

  1. Comunicare
  2. Dezvoltare personala
  3. Managementul resurselor umane

Motto-ul preferat"We either find a way of create one"

Hobby-uri: Golf, Familie, Invatare continua

Carte preferata"The 7 habits of highly effective people" Stephen Covey

Modalitati de comunicare cu Alin:

Pagina facebookPagina LinkedinPagina Twitter