Mihaela Stroe

 

Mihaela Stroe este doctor in sociologie, speaker, trainer, autor, specialist in analiza comportamentala. Din 2003 Mihaela este partenera de afaceri cu fostul agent FBI Joe Navarro, unul din fondatorii diviziei de Analiza Comportamentala din cadrul FBI.

De la 25 de ani, Mihaela Stroe este antreprenor si a creat pe blogul sau personal (www.mihaelastroe.ro) o platforma de invatare experientiala cu scopul de a "educa, inspira si motiva oamenii care vor sa fie pe primul loc in viata lor." In plus, Mihaela realizeaza pe YouTube o emisiune TV online intitulata Momente de luciditate, este autoarea cartilor “In Armonie cu Mine!”, Fii pe primul loc in viata ta!”, a programelor de coaching ,,Life Control'' , “Time Control”, Castiga ACUM incredere in TINE! si “ Transforma-ti viata in 90 de zile!".

Din noiembrie 2014, Mihaela este profesor si membru al Panelului de Experti al IIC University of Technology, Cambogia/Asia si al Human Behaviour Academy, unde preda cursuri de comunicare nonverbala si psihologie sociala aplicata in afaceri. Este consultant independent pentru instrumentele sociologice Human Synergistics de investigarea a culturii si climatului organizational.

Din 2006 se ocupa de proiectul www.euroconcurs.ro, unde pregateste romanii care vor sa lucreze in institutiile europene, realizand un program de training specializat pentru dezvoltarea celor 8 competente profesionale cerute de Uniunea Europeana (Rezistenta la stres, Prioritizare si organizare, Analiza si rezolvare de probleme, Lucru in grup, Livrare de calitate si rezultate, Comunicare, Invatare si dezvoltare continua, Leadership).

 

Arii de competenta si experienta:

  1. Comunicare nonverbala
  2. Dezvoltare personala si coaching la nivel de identitate personala
  3. Managementul resurselor umane si dezvoltarea de competente profesionale

Carte preferata: "What Every Body is Saying"- Joe Navarro

 

 

 

 

 

 

 

Motto-ul preferat: "Imi place sa educ, sa inspir si sa motivez oamenii care vor sa fie pe primul loc in viata lor!"

Hobby-uri: sport (inot si alergat), scrapbooking, calatoriile

Carti scrise: "In armonie cu mine!"; si "Fii pe primul loc in viata ta!"

 

Modalitati de comunicare cu Mihaela: