Cosmin Joldes

In calitate de Senior Consultant, Cosmin are principala responsabilitate de a concepe si implementa proiecte de dezvoltare organizationala, dinamica de grup si dezvoltare personala.

Cosmin are o experienta de business development, training & coaching de peste 11 ani, din care peste 6 ani in Europa Centrala si de Est, coordonand in trecut business-ul AchieveGlobal din Serbia, Croatia si restul spatiului Ex-Yugoslav. In ultimii ani, Cosmin a dezvoltat in special proiecte de business cu organizatiile din domeniile financiar-bancar, petrolier & energetic, industrial & componente auto, colaborand cu peste 16 banci din Romania, in peste 60 de proiecte de training & consultanta.

A facilitat programe de dezvoltare pe teme precum: clarificare de strategie, leadership, motivatie, managementul vanzarilor, tehnici de prospectare, vanzare, negociere (in vanzari/achizitii), managementul clientilor strategici, tehnici de prezentare, customer service, coaching, comunicare, analiza problemelor si luarea deciziilor, managementul timpului, al performantei, schimbarii, etc.

A dezvoltat si/sau implementat proiecte de training si consultanta pentru: Petrom, Rompetrol, ING, BCR, BRD, Takata, Yazaki, Continental Tires, TRW, Raiffeisen, Benchmark, Piraeus, OTP, Bancpost, Unicredit, Alpha Bank, Allianz-Tiriac, Orange, GlaxoSmithKline, Roche, Schering Plough, Abbott, GoodYear, Philip Morris.

Absolvent de ASE si ulterior de Drept (Univ. Bucuresti), in calitate de conferentiar universitar al Facultatii de Relatii Economice Internationale (ASE Bucuresti), Cosmin isi pregateste studentii de la Masterat in Management Strategic si pe cei de la cursuri de zi in Negociere Internationala. In 2007, a obtinut titlul de doctor in economie, cu distinctia Magna Cum Laudae, in urma activitatii de cercetare, finalizata cu lucrarea „Strategii de internationalizare a firmei”.

Cosmin a absolvit cursuri la Wirtschaft Universitat din Viena si certificari in metodologiile AchieveGlobal, Human Synergistics, ESPERE (comunicare si relationare), Strenghts Development Inventory. Are o vasta experienta internationala sustinand prezentari la peste 50 de conferinte organizate de universitati din strainatate (Sydney, Tallin, Istanbul, etc). In 2008, Cosmin a sustinut la New York, in cadrul conferintei American Academy of Business, lucrarea “Current Shifts in Business Training: Evidence from Romania”, publicata ulterior in Cambridge Business Review.