Andrei Mocan

Andrei activeaza de peste 13 ani in sectorul IT clujean, incepandu-sicarieraintr-o companie din Grupul Brinel si petrecand ultimii 7 ani in Endava, una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapida crestere din regiune și cu peste 2.300 de angajati full time la nivel de grup.

In prezent, in rolul de Delivery Partner in cadrul Endava, el este responsabil de coordonarea livrarii serviciilor companiei catre clienti din Statele Unite, Europa de Vest si Europa Centralasi de Est.

 Andrei s-a alaturat echipei Endava in 2008, avand in ultimii ani o  contributie semnificativa la gestionarea și cresterea companiei, atat la nivel regional, cat si international.

Andrei este absolvent al Univeritatii Babes-Bolyai, are un master in Comert Exterior si unul in Management, precum si un doctorat in Economie si Afaceri Internationale, avand ca si tema de cercetare modul de monetizare la nivel international a drepturilor de proprietate intelectuala.

Andrei  este cadru didactic asociat al Universitatii Babes-Bolyai din 2006, autor al mai multor carti si articole referitoare la societatea informational si transferul international de tehnologie, membru al Board-ului UBB Executive Education, care propune in Transilvania un EMBA de prestigiu, impreuna cu Hull Business School.