Cori Grămescu

Cori Grămescu este antreprenor de la vârsta de 20 de ani, trainer de Pilates de la 21 de ani, designer de programe de antrenament de la 25 de ani, nutriţionist de la 29 de ani . De doi ani studiază medicina în cadrul UMF Carol Davila Bucureşti şi în 2014 a început un MBA la Maastricht School of Management. De-a lungul timpului a coordonat antrenamentul în diferite momente de viaţă pentru mai multe persoane publice din România, printre care se numără Simona Pătruleasa, Roxana Ionescu, Minodora, Raluca Lăzăruţ, Mirela Boureanu Vaida, Dragoş Bucurenci şi a realizat diverse materiale despre sport alături de Lavinia Pârva, Laura Cosoi şi Dana Rogoz. În 2013, Cori Grămescu a obţinut Certificare ca nutriţionist prin Masterclass, curs acreditat CNFPA. De la începutul carierei şi până în prezent, Cori Grămescu a antrenat peste 12.000 de cliente, de toate vârstele, de la 8 la 86 de ani.

Din 2005 a urmat mai multe sesiuni de training sub îndrumarea unor nume mari din fitnessul mondial, astfel ca în 2006 a urmat cursuri de Pilates prin metoda Moirei Merrithew în Toronto, Canada. În 2010 a participat la mai multe sesiuni de training cu Viveca Jensen în metoda Piloxing la Stockholm. În 2011 a participat la un training cu Shellie Blanks Cimarosti şi Billy Blanks ( în SUA şi Germania ) şi a primit certificare TaeBo obţinută prin examen în Nashville. În 2011 şi 2012 a făcut traininguri TaeBo cu Rebecca Barthel (master trainer IFAA) în Darmstadt, Germania. Tot în 2012 a urmat un training cu Barbara Morini şi a obţinut certificare în Cardiolates , a urmat o formare şi certificare sub îndrumarea lui Rudy Alexander în metodă SpideRAP la Rimini şi Bucureşti, iar în 2013 a mers la o sesiune exclusivă de pregătire cu Michael King şi Malcom Muirhead la Barcelona.

În 2011 a absolvit Erisma – Leadership Creativ în cadrul programului Erudio, în 2012 a început cursurile la UMF Carol Davila, iar în 2013 a încheiat formarea ca nutriţionist prin examen susţinut cu reprezentanţi din Ministerul Educaţiei Naţionale şi a făcut un curs de formare PCM Process Communication Model susţinut de Dragoş Bucurenci. În 2012 a organizat şi susţinut prima sesiune de pregătire şi certificare în metoda Ultimate Pilates by Cori Grămescu (trademark OSIM), level 1 la Bucureşti, la care au participat instructori din Cluj şi Bucureşti şi în 2013 – Curs de certificare level 1 şi 2 în metoda Ultimate Pilates by Cori Grămescu la Bucureşti, cu instructori din Cluj, Lugoj, Caraş Severin, Drobeta Turnu Severin, Slatina şi Bucureşti, iar în 2014 a urmat a treia generaţie de instructori formaţi în metoda Ultimate Pilates.