Laura Dragomir

Laura Dragomir este Consultant Comunicare în Business și Expert Media. De asemenea, este trainer, facilitator, speaker și moderator evenimente de business. 


De peste 25 de ani, Laura este Comunicator. În toți acești ani, a fost jurnalist TV la unele dintre cele mai importante televiziuni – dintre care 2 de business: The Money Channel și Profit TV și a intervievat mii de profesioniști și lideri din întreaga lume. A construit zeci de proiecte TV, a antrenat echipe de jurnaliști și a semnat articole pentru publicații / site-uri de business. A călătorit în locuri unde nu visa să ajungă și a experimentat tradiții, obiceiuri, culturi din cele mai diverse.


Între timp, și-a pus in joc toată experiența si a devenit antreprenor – un stil de viață care i-a dat un nou sens de a face lucrurile. Este Consultant și Trainer în Managementul Comunicării și Comunicare de Leadership. A construit și susține PROGRAME TRANSFORMATIONALE, cu aplicații practice, pentru unele dintre cele mai importante companii locale sau multinaționale, care doresc să construiască o Cultură a Comunicării în propriile organizații și colaborează cu cei care doresc să devină comunicatori eficieni, buni vorbitori în public ori să se pozitioneze ca experți in domeniul lor.


Este onorată să fie invitată, de mulți ani, ca speaker sau moderator pe scena unora dintre cele mai mari evenimente de business și scrie cu bucurie articole pentru publicații de business sau pe propriul blog.
Unul dintre lucrurile cu care se mândreste este că lucrează atât cu adulți, cât și cu copii și adolescenți și îi antrenează să comunice clar și concis, să știe cum să-și argumenteze corect și asertiv punctul de vedere, să învețe să asculte activ sau să scape de teama de a vorbi în public.

A scris prefața în limba romăna a best-seller-ului ”Crede-mă, te mint! Confesiunile unui manipulator media” - despre fake news și despre cât de ușor poți manipula prin intermediul media.


CERTIFICĂRI:
- Trainer
- Specialist în activitatea de Coaching
- Consultant în Managementul Strategic al unei Companii
- Mediator


ARII DE EXPERTIZĂ
- 25 ani experiență în jurnalism (TV, radio, presa scrisă)
- Consultant / Trainer & Facilitator – Comunicare de Leadership / Public Speaking / Media TV / Personal Branding
- Key note speaker & moderator evenimente de business
-Contributer – scrie articole despre Comunicarea în cele mai variate posibilități de exprimare a acesteia


Crede cu tărie în COMUNICARE - singura modalitate pașnică de a convinge