Laura Dragomir

Laura Dragomir este Consultant si Speaker transformational si a fost desemnata Moderatorul anului 2016 - premiu oferit de Business Days, Business Magazine si Business Days TV.
 
De peste 20 de ani,  pasiunea ei este  jurnalismul de televiziune. A fost realizator si moderator TV si a intervievat mii de profesioniști si lideri din intreaga lume. A construit sute de proiecte TV, a pregatit echipe de jurnaliști si a semnat articole pentru reviste de afaceri.

Intre timp, si-a pus in joc toata experienta si a construit PROGRAME TRANSFORMATIONALE, cu aplicatii practice pentru cei care doresc sa devina buni vorbitori in public, sa se pozitioneze ca experti in domeniul lor si sa-i inspire ceilalti. A sintetizat toate aceste concepte si strategii in PROGRAME TRANSFORMATIONALE, Media Traininguri, workshop-uri sau in Sesiuni de Comunicare pe care le sustine in cadrul companiilor cu care colaboreaza.

In plus, este invitata ca speaker pe scena unora dintre cele mai mari evenimente de business sau le modereaza.

Unul dintre lucrurile cu care se mandreste este ca lucreaza si cu copiii si ii ajuta sa comunice clar și concis, sa știe cum sa-si argumenteze corect punctul de vedere, sa invete sa asculte sau sa scape de teama de a vorbi in public.

Crede cu tarie in COMUNICARE - singura modalitate pasnica de a convinge.