Hedi Hoka

Hedi Hoka este doctor in psihologie și este autoarea bestseller-ului ”Iubesc să fiu femeie”. Psiholog specialist in dezvotare personala, antreprenor  si autor de carti are o abordare moderna si realista.Personalitate optimista, deschisa, umanistă si cu adevarat implicata in arta de a oferi ajutor specializat, Hedi este profesionistul care duce dezvoltarea personala la un alt nivel in tara noastra.

Hedi isi dedica experienta academica acumulata in tara si in strainatate (Olanda, Finlanda, Austria, Germania si altele) unui scop nobil: acela de a aduce stiintele comportamentale si descoperirile neuropsihologiei mai aproape de oameni. De ce? “Pentru ca este foarte important sa avem grija de mintea noastra,  este cea mai valoroasa resursa”, spune Hedi.

Hedi Hoka are peste zece ani de experienta in consiliere psihologica si coaching, fiind membra a Society for Coaching Psychology din Marea Britanie, Colegiului Psihologilor din Romania, a International Leadership Association din S.U.A.  si a Mindfulness Association din Marea Britanie. Este ambasador TEDxCluj si Jamie Oliver, Food Revolution. A fondat Grădinița BioBee în Cluj-Napoca și se implică în strângere de fonduri pentru ajutorarea copiiilor cu nevoi speciale.

Mai multe despre activitatea ei profesională pe www.hedihoka.ro

Prezentari