Yu Jae – Sheen

Master Yu susține prelegeri în toată lumea, ca învățător și speaker, despre transformare somatică prin “Arta Respirației” & “Vindecare Energetică Cuantică și Coaching” pentru Manifestarea Conștiinței. A acordat sesiuni de coaching și manifestare a energiei unor clienți din toată lumea, de la vecina de vis-à-vis la celebrități de top, lideri mondiali sau artiști – și fiecare dintre aceștia a constatat transformări profunde, pe măsură ce s-au aliniat mai bine la adevărata lor natură și la Dao, calea spre manifestare fără efort și fericire.

IMG_259Master Yu este cunoscut ca unul dintre cei mai inovativi și mai dinamici profesori, coach de dezvoltare personală, practician și autor al unor cărți precum “Sundao – Respirația daoistă și practica vindecării”. Îi inspiră pe toți să aducă mai multă bucurie în munca lor și mai multă dragoste în familie, în timp ce își construiesc o viață liniștită, activă și armonioasă.

Misiunea pe care și-a asumat-o cu pasiune și dedicație este aceea de a culege și de a împărtăși secretele artei de a trăi, făcându-le accesibile, astfel încât umanitatea să-și amintească puterea prezenței umane. De aceea, a creat Școala Internațională a Manifestării Conștiinței (ISOCM), ca o modalitate de a cultiva cea mai puternică stare de bine și de a experimenta comuniunea autentică pentru o manifestare fără efort.

După ce a sosit în SUA, în 1998, a pus bazele unui program revoluționar de coaching și vindecare integrală (“EQHC” – Vindecare Energetică Cuantică & Programul de coaching prin “Arta Respirației”), prin interpretarea sa unică asupra practicilor daoiste și a budhismului, îmbinate cu medicina orientală și știința modernă a mecanicii cuantice. Cu stilul său vivace și entuziast de vindecare și predare, el scoate la lumină principiile cele mai profunde și înțelepciunea care se află la baza filosofiei și artei antice.

Master Yu s-a născut în apropiere de munții de est din Coreea de Sud. Drumul său spiritual a început la vârsta de 9 ani, sub îndrumarea unor profesori ca BongWoo (Daoist de munte) & SungChul (Maestru Budhist), împreună cu Maestrul HW Kwon, bunicul și bunica sa, care, mai târziu, aveau să devină călugări budhiști. După ani de meditație de concentrare și introspecție în prezența îndrumătorilor săi spirituali, a fost binecuvântat cu multe experiențe profunde care au condus la cea mai importantă experiență de eliberare și de înțelegere, cea care l-a vindecat de atacuri de panică, fobii, alergii, dureri fizice și de mintea centrată pe ego.

Master Yu a descoperit în mod direct adevărul despre care vorbesc toate ființele iluminate: nu suntem corpul, mintea sau suferința noastră, ci, mai degrabă, o manifestare a unei prezențe eterne, a iubirii și a conștiinței. După integrarea acestei experiențe profunde în viața cotidiană, Master Yu a redescoperit abilitatea pe care o avea în copilărie de a “citi” cu acuratețe, prin empatie sincronizată gândurile și emoțiile suprimate în corpul și energia oamenilor. De asemenea, a început să “vadă” diversele interconexiuni din subconștientul unei persoane, astfel încât să poată înțelege cauzele originare ale blocajelor energetice, ale durerii sau ale bolii.

După ani de experiență practică, aplicând știința tradițională a antrenării minții și corpului, medicina orientală și mecanica cuantică pentru împlinirea vieții (Măiestria Forței Vitale pentru auto-integrare), a creat o metoda revoluționară integrală de vindecare și coaching, care oferă soluții practice pentru vindecare spontană și transformarea conștiinței individuale, a societății și a planetei.

Această metodă ajută oamenii să identifice și să elibereze rapid gândurile și emoțiile prin care se auto-sabotează și care sunt conectate la memoria celulară a corpului și să transforme problemele și neînțelegerile într-o stare de bine și de împlinire.

Master Yu călătorește în toată lumea, oferind workshop-uri, sesiuni de coaching, ședințe de vindecare și retreaturi adulților, copiilor și organizațiilor. Prin munca sa, a ajutat mii de oameni să evolueze la starea de sănătate și la manifestarea prin sine a conștiinței. Ședințele private, workshop-urile de auto-vindecare, retreat-urile de meditație cu Master Yu ajută oamenii să nu se mai identifice cu propriul ego și să își asume riscuri pentru a trăi împliniți și fără frică. Master Yu locuiește în North Scottsdale, Arizona (SUA).