Dana Tudor

Am o experienta de aproape 20 de ani in comunicare si in presa scrisa si online, de business si life-style.

Am contribuit la dezvoltarea unor branduri premium in presa romaneasca, precum Eva.ro sau revista Cariere, si am avut ocazia de a interactiona cu sute de manageri, antreprenori si guru internationali din mediul de afaceri.

Din 2010, sunt Chief Inspired Officer la firma mea de comunicare, Buticul de Inspiratie. Principalele directii de activitate sunt: content mastery & community building, PR & media relations, branding personal si employer branding.

Proiectele care definesc traseul meu profesional au fost mereu din zona pionieratului. De la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, un domeniu despre care acum 20 de ani auzisera doar cateva persoane, pana la HR, domeniu despre care am scris vreme de 7 ani, in cadrul primei rubrici de profil din media romaneasca. La fel au stat lucrurile si cu Eva.ro, primul site pentru femei din Romania si unul din primele branduri din online-ul romanesc.

Din anul 2013 sunt moderator in cadrul evenimentelor Business Days si din acelasi an tin prezentari publice si cursuri despre personal branding si employer branding.

2015 mi-a imbogatit activitatea cu doua proiecte noi – comunitatea online dedicata femeilor Chic-Elite.ro, unde sunt co-fondator, si o structura de economie sociala, un hotel de animale de companie, Hello, Pet!, unde sunt brand ambassador.

Ma gasiti pe Chic-Elite.ro si pe danielatudor.ro, unde va astept cu drag.

 

Modalitati de comunicare cu Dana

Pagina facebookPagina Linkedin