Adrian Niculescu

Adrian este un geaman pur sange, adept al conceptului "weekend de cinci zile - de luni pana vineri" ce isi construieste cariera in jurul pasiunilor sale: #proprietati, #marketing, #speaking, #training si #muzica.
 
Il poti gasi fie la unul dintre birourile RE/MAX din din Londra de unde coordoneaza tranzactii imobiliare si agentia digitala Mushbloom sau in Bucuresti unde este implicat in cateva start-upuri, online in sedinte cu echipele finantate de Incubatorul de Afaceri Faster Capital din Dubai, pe scena in fata a sute de oameni vorbind in conferinte si evenimente sau mixand muzica house alaturi de proiectul The GlobTrotters. 24 de ore din 24 poti citi despre el pe www.adrianniculescu.com. Adrian a trecut prin doua masterate, doua MBA-uri, Cnam Paris si Business School Netherlands, succese si esecuri rasunatoare, invata in mod curent de la Bob Proctor, Tony Robbins, Nik Halik, John Assaraf si il are ca antreprenor preferat pe Richard Branson.
 
Cele mai recente proiecte in care este implicat este platforma de tip mobile app builder MyStartApp prin care se pot construi aplicatii mobile IOS, Android, Amazon si Windows Store fara coding sau cunostinte tehnice http://mystartapp.eu si clubul de turism WorldVentures http://adrianniculescu.worldventures.biz. Adrian a devenit maratonist la 38 de ani si alearga in competitii in scop caritabil de cateva ori pe an si organizeaza meetup-ul Entrepreneurs in Romania http://meetup.com/entrepreneursinromania
 
Modalitati de comunicare cu Adrian:

Pagina facebookPagina Linkedin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prezentari