Dragoș Popescu

Dragos Popescu si-a construit cariera de consultant si trainer pornind de la o solida experientă directă in business. A ocupat pozitii manageriale de vârf in companii multinationale, cu performante recunoscute la nivel international (“The Cheetah” award <Pinnacle Performance Club> in recognition of Sales Achievements)

A fost si este implicat activ, in calitate de consultant, in proiecte de dezvoltare si optimizare de business in telecomunicatii, dar si in industria grea sau FMCG / logistica / distributie.

Sustine in mod curent sesiuni de training, cu precadere in domeniile: Business Management, Vânzari, Project management, Finante, totalizând peste 500 zile de training.

Detine un titlu MBA in Finante si Administrarea Afacerilor si este absolvent a numeroase programe / cursuri de dezvoltare profesionala, atât in domenii de specialitate (Marketing, Vânzari, Project Management, Business Analysis, Finance) cât si de dezvoltare a abilitatilor de comunicare si pedagogice, sustinute de prestigiosi furnizori internationali.

Cursurile sale sunt puternic interactive si sunt intotdeauna insotite de exemplificari practice si instrumente concrete, dezvoltate si/sau dobândite de Dragos in experienta sa de business. O picatura (sau mai multe) de umor transforma, de fiecare data, cursurile sustinute de el in experiente placute si memorabile.

Dragos este autorul si unul din lectorii programului de tip mini-MBA BusinessDrive, bazat pe o simulare de business. Cel mai recent proiect al sau este programul de dezvoltare a competentelor comerciale SalesDrive

 

Modalitati de comunicare cu Dragos:

Pagina facebookPagina Linkedin