Workshop 1 - Arta comunicarii in mediul de business

Cui se adreseaza? - antreprenorilor, managerilor care coordoneaza echipe, specialistilor in comunicare, marketing, celor care doresc sa-si dezvolte abilitatile de comunicare si sa inteleaga mecanismele si regulile care guverneaza comunicarea in mediul de business

Modul de desfasurare? - scurte sesiuni de prezentari (studii de caz, exemple de bune practica) urmate de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate

Manifestarea se desfasoara in LIMBA ROMANA.

TEMA

Participand la acest workshop vei primi raspunsuri la intrebarile:

 1. Cum se face un plan de comunicare eficient in contextul vremurilor noastre?
 2. Ce este comunicarea interna? Prin ce se caracterizeaza? Cum sa facem comunicarea interna sa aiba impact si sa produca rezultate?
 3. Ce este comunicarea cu exterioriul organizatiei? De ce este ea importanta?
 4. Cum folosim mediile online, mobile si platformele de socializare in comunicarea in interiorul si exteriorul organizatiei?
 5. Cum masuram impactul unei campanii de comunicare?
 6. Cum sa avem relatii eficiente cu presa?
 7. Ce este comunicarea non-verbala si cum se poate ea folosi in comunicarea in interiorul si exteriorul companiei?
 8. Cum sa alocam un buget corect pentru o campanie de comunicare eficienta, tinand cont de bunele practici din piata, dar adaptata posibilitatilor organizatiei din care facem parte?
 9. Care sunt miturile si legende in comunicare?
 10. Cum alegem canalele potrivite pentru a transmite mesajul intr-o campanie de comunicare?
 11. Cand este bine sa alegem comunicarea directa si cand comunicarea indirecta?
 12. Cum filtram zgomotul pentru a pastra claritate si coerenta asupra mesajului nostru?
 13. Cum comunicam in situatii de stres?

Pentru a participa la acest workshop este nevoie de tichet de acces PLUS (o zi sau ambele zile) sau PREMIUM (o zi sau ambele zile).

INSCRIE-TE acum!
Investeste in dezvoltarea ta personala si profesionala! Fii mai bun decat competitia ta!

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Director / Producer, Inspirational Filmmaking

Tedy Necula produce campanii video inspirationale pentru branduri, in cadrul agentiei care ii poarta numele. Campaniile sale sunt memorabile si pline de emotie. Din portofoliul lui fac parte Fan Courier, Colliers, Unilever, Apa Nova, Chevrolet, UNICEF. Prin povesstea sa de viata inspira audinte din toata lumea. Inspirationalul aduce revelatii, iar revelatiile produc schimbarea.

Citeste mai mult

Founding Partner, Rogalski Damaschin Public Relations

Eliza Rogalski este unul dintre cei mai apreciați și respectați specialiști de comunicare din România, cu 15 ani de experiență în strategie de comunicare.

Citeste mai mult

Realizator emisiuni Radio-Tv, Trainer Public Speaking,

In prezent este trainer ANC specializat pe tehnica livrarii mesajului in discurs. De doi ani si jumatate formeaza public-speakeri, traineri, precum si persoane care sunt constiente de faptul ca nu pot transmite cunostinte si informatii daca nu stapanesc arta oratoriei, dictia si tehnicile de gestionare a emotiilor. De asemenea, este trainer certificat Persolog dupa modelul DISC, voice over la BTI, speaker si moderator permanent la Business Days de peste 3 ani.

Citeste mai mult
Moderatori

Consultant comunicare & Branding personal, Co-fondator Chic-Elite.ro

Am contribuit la dezvoltarea unor branduri premium in presa romaneasca, precum Eva.ro sau revista Cariere, si am avut ocazia de a interactiona cu sute de manageri, antreprenori si guru internationali din mediul de afaceri. 2015 mi-a imbogatit activitatea cu doua proiecte noi – comunitatea online dedicata femeilor Chic-Elite.ro, unde sunt co-fondator, si o structura de economie sociala, un hotel de animale de companie, Hello, Pet!, unde sunt brand ambassador.

Citeste mai mult