Luminita Tundrea

Managing partner al casei de avocatura Tundrea & Asociatii din Timisoara, Luminita este creatoarea unei afaceri de succes pe piata juridica din zona de vest - una din primele trei case de avocatura specializate in probleme de consultanta si avocatura de business. Doctor in drept comercial, autor a doua carti si numeroase lucrari de specialitate, aceasta si-a concentrat eforturile in permanenta pentru gasirea de solutii flexibile si practice adaptate nevoilor clientilor, precum si pe managementul situatiilor de criza.

Echipa de avocati Tundrea si Asociatii are o lunga relatie de colaborare cu firme de prestigiu - prin specializarea sa in domeniile societatii comerciale si grupuri de societati, fuziuni, achizitii si restructurari, relatii de munca si resurse umane, litigii fiscale si comerciale, putand astfel sa furnizeze fiecarui client, multinational sau local, solutii interdisciplinare adaptate nevoilor acestora.

Luminita Tundrea este implicata si in viata comunitatii, fiind membru fondator al Clubului Rotary Cetate din Timisoara, calitate in care a participat la realizarea a nenumarate proiecte sociale: Refacerea caminului de batrani de la Comlosu Mare, Edificarea Centrului Medical Oncohelp, Zece scoli de nota zece, Forumul vocational Rotary.

Cu toate ca este doctor in drept si avocat de succes, doreste sa isi aprofundeze cunostintele necontenit, fiind in prezent masterand in studii europene comparate si avand la activ o indelungata experienta in arbitraj, tehnici de comunicare si dezvoltare personala.