Sesiune specială [Antreprenoriat] - Planificarea și finanțarea afacerii

#FORMAT

Sesiunile speciale sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. Nivelul transferului de cunostiinte este basic si permite participantilor sa inteleaga toate conceptele, metodologiile, sistemele si mecanismele de lucru vehiculate.

#TOPICURI

Lectii din experienta unor antreprenori de succes, profesionisti si manageri caliti la scoala vietii pentru a-i ajuta pe cei la inceput de drum sa progreseze si sa-si dezvolte afaceri solide si pe principii sanatoase.

#AUDIENTA target

Acesta este un masterclass dedicat celor care doresc să pună în aplicare o idee de business, fondatorilor de companii care sunt în creștere, dar și celor care au business-uri cu probleme sau în restructurare, precum și managerilor cu experiență, interesați de creștere și surse de finanțare.

#TEME ABORDATE

 • Managementul riscului - cum construiești provizioane, cum bugetezi instabilitatea, rezerve pentru a face fata problemelor si provocarilor
 • Trandurile economice în 2019 - 2020
 • Diagnosticarea unei crize iminente 
 • Gestionarea creșterilor exponențiale - de exemplu falsa seniorizare din IT 
 • Optimizarea managementului financiar  
 • Strategia generează bugetul sau bugetul condiționează strategia 
 • Care sunt indicatorii cheie pe care sa-i urmaresti
 • Cand si cum intervii in executarea bugetului
 • Cum validezi fezabilitatea bugetului in contextul pietei, economiei si provocarilor sociale din regiunea in care activezi
 • Managementul cash-flow-ului, solutii de optimizare, solutii de redresare
 • Finantarea: de ce, cand si cum sa apelezi la ea ?
 • Instrumente moderne de planificare si management financiar
 • Care sunt cele mai des intalnite erori de management financiar? Cum le poti evita?
 • Trenduri moderne in planificare, forecasting si management

​# RESURSE

 • prezentarile speakerilor care vor contine cel putin o sinteza a principalelor idei vehiculate in timpul prezentarii
 • o lista de articole, carti, site-uri de unde participantii pot aprofunda termenii, notiunile si instrumentele oferite de speakeri
 • o serie de instrumente pe care cei prezenti le pot folosi de a doua zi in activitate
 • acces la o serie de resurse si instrumente prin platforma Business Days (rezervat doar participantilor la evenimentele Business Days)

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

CEO, Adviser

Daniel este antreprenor, pasionat de dezvoltarea afacerilor, autor a două cărți de educație financiară, gazda Podcastului Finanțe FM și în prezent conduce dezvoltarea afacerilor Kelermedia, singura companie din România care oferă cu adevărat soluții de strategie, producție de conținut și campanii axate strict pe social media.

Citeste mai mult

Trainer și Consultant în finanțarea afacerii, AP DEVELOP 4EX

Adi și-a început activitatea în industria financiar-bancară acum 15 ani, contribuind ca specialist şi manager la formarea şi dezvoltarea echipelor de experţi din departamentele de operaţiuni, analiză şi restructurare credite, în BRD şi ING Bank. A coordonat şi implementat proiecte de eficientizare a proceselor interne pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor cu banca, în ING.

Citeste mai mult

Member of the board, ROCA

Alexandru Savin este membru al Board-ului Platformei ROCA. Are 15 ani de experienta in risk management si business development, in analiza financiara, banking, finante. Principiile pe care si-a intemeiat atat cariera cat si familia sunt onestitatea, pasiunea, drive-ul de a gasi bucuria in tot ce face si orientarea spre rezultate.

Citeste mai mult

CEO Captain Bean, Captain Bean

Este recunoscut drept Capitanul, mai exact CEO-ul lantului de cafenele Captain Bean. In prezent este implicat in proiectul Gorunn Made to Measure, unde este Co-Fondator, proiect prin care doreste sa educe si sa imbrace oamenii de business din Romania.

Citeste mai mult

Sef sectie Clinica de Chirurgie Vasculara, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara

Mihai Ionac is Professor of Surgery at the Victor Babes University of Medicine and Pharmacy from Timisoara and Head of the Clinic for Vascular Surgery and Reconstructive Microsurgery.

Citeste mai mult
Moderatori

CEO, bizz.club Romania

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Citeste mai mult