Mara Iepure

Este consultant in accesare fonduri cu finantare europeana si guvernamentala. A absolvit Facultatea de Stiinte Economice, specializarea Managementul Firmei, aprofundand mai apoi cunostintele pe domeniul Managementului de proiect in cadrul masteratului MSDO din cadrul aceleiasi facultati, cu accent pe accesarea de proiecte cu finantare europeana. Si-a inceput cariera lucrand in proiecte cu finantare europeana din fonduri de pre-aderare (PHARE unul dintre cele trei instrumente de pre-aderare finanțat de către Uniunea Europeană pentru a asista țările candidate din Europa Centrală și de Est). Apoi a continuat cu scrierea si implementarea de proiecte cu finantare europeana din fonduri post-aderare, Fondul social European (FSE), Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR), perioada 2007-2014, accesand cu precadere finantare din Programul Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane (POSDRU).

In momentul de fata, ajuta tinerii antreprenori/ firme  mici si mijlocii sa acceseze fonduri cu finantare nerambursabila de la guvern, prin programul Start Up Nation, oferind consultanta pentru atragerea de fonduri nerambursabile pentru societati de tip SRL si/sau SRL-D.

Unul dintre proiectele de suflet este SELLification, o companie creata si finantata prin programul StartUp Nation 2017. In momentul cand cei trei traineri fondatori Calin Iepure, Bogdan Vaida si Razvan Curcubata au creat conceptul SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game, Mara a venit cu propunerea de a finanta proiectul din fonduri cu finantare nerambursabila de la guvern. Si asa a luat nastere acest proiect , din dorinta de a crea un cadru de invatare cu soluții interactive de traininguri experientiale in vanzari pentru oamenii de vanzari si nu numai.  Astazi compania are o echipa de peste 32 de traineri in peste 18 judete ale tarii.

Mara este formator certificat din anul 2009, cu experienta in domeniul managementului de proiect si managementului resurselor umane. Abilitatea de a vorbi in public si-a dezvoltat-o in cadrul organizatiei TOASTMASTERS, unde a ocupat functia de Vicepresedinte pe Membership, iar in cadrul Concursului in limba engleza de evaluari de discursuri a obtinut locul 3 la nivel national. De asemenea Mara face parte si din echipa de moderare a celui mai mare eveniment de design si arhitectura din Romania: CUIB - Construieste Usor Inteligent si Bine.