Dora Morhan

  •  General Manager – Pleiada Boutique Hotel Iași
  •  Profesor asociat la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași
  •  Producător și realizator TV – Tele M

Din toamna anului trecut ocupă funcția de Business Development Manager în cadrul Pleiada Boutique Hotel, asta în timp ce era și Coordonator Marketing în cadrul Operei Naționale Române din Iași. Începând cu luna februarie a acestui an este cea care aprinde cele cinci stele de pe singurul hotel din capitala Moldovei care se bucură de o asemenea clasificare, după ce a fost numită în funcția General Manager.

În același timp, se dedică și mediului academic fiind profesor asociat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, este producător și realizator TV. Și dacă toate acestea nu sunt de ajuns pentru a demonstra nivelul de implicare al Dorei, stilul de viață al General Managerului de la Pleiada este legat și de rolul de mamă, împărțit între zilele și nopțile albe din inima unui hotel ce dorește să aducă ideea de lux mai aproape de oameni.

Dora Morhan are toate atributele unei femei de succes, o femeie puternică, determinată și care demonstrează că dacă îți dorești cu tărie și muncești pentru a obține ceea ceva, poți reuși.