Mihai Guran

Antreprenor, consultant de business si mentor al comunitatii de start-upuri din Romania, Mihai Guran se diferentiaza prin experienta in dezvoltare de business la nivel international, cu expertiza profesionala in management, sales si marketing. Rezultatele obtinute s-au reflectat in cresteri ale cotelor de piata obtinute cu echipele formate si conduse pentru Dell, HP si Bitdefender.

 

Inginer electronist, cu un MBA obtinut in cadrul Henley Business School, University of Reading din UK, Mihai s-a intors iar in Universitatea Politehnica Bucuresti, incepand din Octombrie 2019 studiile doctorale in cadrul Facultatii de Antreprenoriat, Managementul si Ingineria Afacerilor pentru a perfectiona metodologii si procese utile firmelor software in procesul de scalare.

In 2018 Mihai a a infiintat GCG Consulting, cu misiunea de inspira si ajuta mai multe firme romanesti sa dezvolte in mod profesionist organizatiile de sales si marketing pentru a scala business-ul, lucrand cu peste zece organizatii din Bucuresti, Timisoara, Oradea, Pitesti si Cluj-Napoca la dezvoltarea strategiilor de expansiune internationala, sau acordand asistenta tehnica la implementarea lor.

Ca mentor in dezvoltare de business si membru al TechAngels Romania, Mihai a indrumat multe alte start-up-uri aflate la inceput de drum sau in programe de accelerare precum Commons Accel, Ingenius Hub si How-to-Web, dezvoltand un curs de strategie si modelare a organizatiilor. Mihai este participant activ in aceaste comunitati, speaker la evenimente precum Business Days, programele Leaders.ro si TEDx Floreasca, dar si realizator al emisiunii “Trepte si Salturi” la Ingenius LiveTV, emisiune unde invita lunar organizatii care au reusit sa isi scaleze business-ul, fiind modele de urmat pentru intreaga comunitate din Romania.