Mihai Bonca

Mihai Bonca are peste 15 ani de experiență în companii multinaționale, în roluri de Brand Manager și Director de Marketing. Este expert în Strategie de Marketing și în construcție de Brand.

Din 2015 până în prezent acesta a dezvoltat echipe de marketing și mărci ale unor parteneri precum: Bitdefender, Federația Română de Fotbal, BfK, Hochland, Ipsos, Noriel, Trend Consult. 

Tot în 2015 a fondat Brand Architects, un boutique de strategie, consultanță și training. Cu ajutorul expertizei sale vine în ajutorul mărcilor și companiilor în lupta competitivă prin poziționare și diferențiere. Contribuie la creșterea eMAG atât la nivel național cât și internațional în țări precum: Ungaria, Bulgaria și Polonia. 

În trecut a lucrat în companii multinaționale în roluri de Brand Management pentru Ursus, Timișoreana, Ciucaș și de Director de Marketing în cadrul companiilor Bergenbier SA și eMAG.

Printre cei mai importanți parteneri cu care a lucrat se numără Bancpost, Bitdefender, GfK, Hochland, Federația Română de Fotbal, Trend Consult.

De-a lungul timpului a primit 25 de premii ale industriei de marketing și comunicare, dintre care 14 premii Effie și 2 Grand Effie.

Predă Strategia de Marketing în cadrul Maastricht School of Management și la Entrepreneurship Academy.

Mihai Bonca deține un Executive MBA oferit de Oxford University, Said Business School

Valorile după care acesta se ghidează în viață și de la care nu ar face abatere sunt: onestitatea, progresul și libertatea. 

Mihai Bonca ne sfătuiește să adăugăm în portofoliul cărților citite și următoarele titluri: 

  •  Iconoclast - Gregory Burns
  • Thinking. Fast and Slow - Daniel Kahnemann
  • Harvard on Strategy - Harvard Business Review