Elena Badea

“Dacă ai încredere în tine, inspiri încredere altora.” Johann W. von Goethe Este motto-ul meu dintotdeauna! De ceva timp insa, cand la final de 2012, am decis sa fac marea schimbare in profesia si viata mea, semnificatia cuvintelor lui Goethe a capatat pentru mine noi dimensiuni.

Dupa aproape 15 ani petrecuti in industria bancara si de asigurari, am avut puterea sa recunosc ca am suficienta incredere in mine, astfel incat sa pot trece intr-o zona de mult ravnita , aceea a antreprenoriatului ! Libertatea de a face propriile alegeri, de a lucra foarte aproape de oameni si de problemele lor, dar mai ales posibilitatea de a descoperi ca ma pot folosi de toata experienta acumulata in toti acesti ani, m-au ajutat sa am incredere in mine. Si sa o inspir si celor de langa mine!

Tot ceea ce fac acum are legatura cu OAMENII, cu OAMENII si COMPANIILE lor. Tot ceea ce defineste activitatea de mediator inseamna implicare in problemele personale ale oamenilor, dar si ale problemelor de fiecare zi din “viata” unei companii. In fiecare din aceste situatii ma implic cu discretie, cu profesionalism si cu dorinta de a-i ajuta pe cei care au incredere in mine sa isi gaseasca solutia in diferendele cu care se confrunta la un moment dat. Incerc, pas cu pas, sa construiesc un nou brand, care se bazeaza pe valori descoperite in timp - Profesionalism, Discretie, Consens ! Care sa ma defineasca !