Cristian Cojocaru

Cristian Cojocaru este pasionat de vanzari, management si dezvoltarea echipelor. Are o indelungata experienta in companii mari unde a condus si crescut echipe cu performante deosebite.


S-a format ca vanzator in Orange, dar a intrat in lumea managementului in cadrul companiei LG Electronics Romania, unde a fondat si condus business-ul de telefoane mobile.


In cadrul companiilor Vodafone si Telekom, Cristian Cojocaru a ocupat functia de Director de Vanzari B2B pe segmentele de companii mici si medii. In aceste pozitii, a dezvoltat forta de vanzare directa dar si prin intermediul partenerilor de vanzari.


Sony Ericsson a reprezentat compania care i-a permis sa conduca un business la nivel regional, ocupandu-se de afacerea companiei la nivelul regiunii Balcani (Romania, Bulgaria, Moldova si Macedonia).
Samsung a insemnat provocarea de a conduce divizia de mobile a celui mai mare producator de telefoane si dispozitive inteligente din lume. A condus divizia de mobile la cele mai bune rezultate din istoria de pana atunci a companiei pe piata din Romania.


Ii place sa scrie, desi nu se considera scriitor. Experienta din companii si pasiunea pentru scris s-au materializat in "Paradoxuri Corporatiste", prima carte din Romania despre corporatii si corporatisti. Considera ca este momentul sa imparta si cu ceilalti lucrurile invate in business, de aceea a raspuns pozitiv vocatiei de Trainer.
Se bucura de prezent, desi in egala masura este pasionat de  istorie.