Raluca Radu

Raluca Radu este Country Manager ANSWEAR.ro, Founder MTH Digital și Co-Organizator GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din România.

Având o experiență de peste 14 ani în marketing digital și strategie de business online, Raluca se implică activ în creșterea și educarea pieței de business din România în ceea ce privește digitalizarea afacerilor, fiind trainer de marketing online în cadrul DallesGO și consultant in zona de strategie și marketing online pentru business-uri din domenii variate. In trecut, Raluca s-a ocupat de introducerea pe piață a business-ului OLX.ro și de creșterea acestuia și a condus cu succes echipe și proiecte online in cadrul Naspers, The Group, F64, Acasa.ro.

De asemenea, Raluca are o puternică experiență în zona de startup-uri de tehnologie, fiind co-fondatorul proiectului How To Web și implicându-se ca mentor sau advisor în numeroase startup-uri tech autohtone. Absolventă de Automatică și Calculatoare și pasionată de matematică, Raluca este convinsă că datele și logica stau la baza unei strategii de business eficiente. 

 

3 cărți care au marcat-o pe Raluca Radu și reprezintă un „must” să le citești și tu:
  • Hooked  de Nir Eyal, 
  • Predictably Irrational de Dan Ariely, 
  • Delivering Happiness de Tony Hsieh
Valori/principii care au ghidat-o în viață și carieră:

Aproape în orice situație poți găsi un win-win și este de o importanță crucială să îl cauți.