Irina Butnaru

Irina are 37 de ani si o experienta de 12 ani in management la nivel international. Compania pentru care a lucrat in tot acest timp a trecut prin transformari de-a lungul timpului, transformari care i-au oferit oportunitati noi de dezvoltare. De la Manager de Proiect pentru XLWorld, Chief of Staff pentru COO-ul Xerox, la Leaderul Businessului European de HR al Conduent, Irina a coordonat echipe internationale, a lucrat la dezvoltarea viitoarei platforme principale a Conduent, a proiectat si implementat programe de management pentru calitatea serviciilor, dezvoltarea angajatilor, descoperirea de noi servicii in contextul digitalizarii.

Cu o experienta de peste 5 ani la nivel executiv, intr-o corporatie cu peste 60.000 de angajati, parte din top 500 Forbes, Irina este pasionata de conceptul de “experienta” – fie ea a clientului, fie a angajatului; Conduent i-a oferit oportunitatea de a explora, de a inova si de a implementa strategii atat in managementul angajatilor proprii cat si in managementul serviciilor de resurse umane pentru angajatii clientilor sai.

Irina contribuie activ la educarea studentilor Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, fiind Profesor Asociat de 3 ani. Toata viata si-a construit-o pe ideea ca mai intai de toate trebuie sa fim oameni si ar schimba multe in sistemul de invatamant din Romania.

Experienta senzoriala si cognitiva traita la Universal Pictures din Los Angeles, alaturi de trilogia lui Yuval Noah Harari (Homo Sapiens, Homo Deus si 21 de Lectii pentru Secolul XXI) au ajutat-o sa inteleaga “experienta viitorului”.

Modalitati de comunicare online cu Irina:

Pagina facebookPagina Linkedin