Dan Berinde

Experiența profesională a lui Dan cuprinde peste 10 ani de activitate didactică universitară, în care a predat management, și 15 ani de management executiv în companii din diverse industrii, cu preponderență în proiecte mari de schimbare în condiții de criză. În astfel de proiecte a restructurat structuri organizaționale complexe, a format și antrenat echipe de management, a selectat și antrenat manageri de vârf.

Este coach certificat international, PCC ICF și trainer acreditat ANC. S-a format în coaching-ul de echipă în cadrul LIM-Leadership în International Management, USA, și este partener fondator și formator al firmei de coaching și consultanță Coaching Partners.

În 2003 a absolvit programul Executive Master of Business Administration (EMBA) al University of Washington, livrat de Asebuss School of Business.

Programele pe care le oferă sunt puternic interactive și experențiale, în care transferul de informație, concepte, instrumente ori metode se realizează pe baza experiențelor directe, trăite de către participanți ori de către Dan în proiecte reale.

Dan este coautor a două cărți de management, în domeniile afacerilor mici și mijlocii și a managementului financiar.

O vorbă ce surprinde bine viziunea sa este: “Dacă vrei să construiești un vas , nu bate oamenii la cap să strângă lemn, nu le trasa sarcini și nu le da de munca ci mai curând vorbește-le despre imensitatea nesfârșită a mării.” – Antoine de Saint-Exupery.