Cătălin Stancu

Catalin Stancu are o experienta de peste 15 ani în activitatea comerciala, dezvoltata in pozitii de senior si top management, in companii romanesti si multinationale. In ultimii 5 ani a fondat si dezvoltat Sfera Business, companie de training si consultanta, pe care a dus-o in top10 in piata de profil. Diferentiatorul companiei este determinat de experientele de business complementare, relevante si demonstrate ale lectorilor, ceea ce face ca programele sa aiba un grad ridicat de aplicabilitate si sa produca rapid rezultate in echipele client.

Din 2015, compania a derulat peste 650  zile de training, pentru un numar de peste 8500 participanti, din peste 110 companii din 6 industrii. “Key Account Management”, “Sales Management Institute”, “Academia de Management” sunt cele mai importante programe puse in practica in ultimii ani, alaturi de programele de consultanta manageriala comerciala, cu referire directa la constructia proceselor de vanzari, a sistemelor de management al performantei, managementul fortei de vanzari.

Catalin este trainer acreditat ANC si  NLP Practitionner certificat de IANLP Viena. Este consultant autorizat PERSOLOG si trainer certuficat Points of You. A absolvit in 2017 programul EMBA din cadrul Asebuss- Kennesaw University Atlanta. Si Facultatea de Relatii Economice Internationale (ASE- 1998).

Printre clientii cei mai importanti se numara companii importante precum: Unilever, Albalact, Henkel Romania, Perrigo, Estee Lauder, Asset Portfolio Services, Cafea Fortuna, BRD Asigurari si Pensii.