Bogdan Apahidean

Bogdan Apahidean lucreaza in sectorul auto de aproape 30 de ani, ocupand diferite pozitii la importatorul Mercedes-Benz, Robert Bosch, Porsche Romania si Porsche Finance Group. Din 2007 este directorul general al societatii LeasePlan Romania, leader mondial si local in leasing operational si managementul flotelor auto. In ultimii 20 de ani si-a consolidat experienta in domeniul finantarilor, asigurarilor si exploatarilor autovehiculelor.

A absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice (TCM) si are o diploma de Master of Business Administration de la Open University din Marea Britanie.

Pasiunile sale sunt sportul (a jucat baschet 20 de ani in divizia “Onoare” Bucuresti, practica cu regularitate schiul, tenisul si windsurfingul) si calatoriile, avand peste 50 de tari vizitate pe toate continentele.

Cea mai mare provocare in zona de business o considera lucrul cu oamenii, prin prisma balansarii intre empatizare/satisfacerea asteptarilor personale si nevoia de rigoare/livrat rezultate.

Prezenta la acest eveniment are ca scop impulsionarea schimbarii de mentalitate dinspre dorinta de proprietate catre satisfacerea nevoilor de mobilitate prin accesarea unui serviciu complet externalizat si aducerea in discutie a tendintelor legate de propulsii alternative.