Catrinel Zaharia

Catrinel Zaharia, de profesie economist, a absolvit un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland Ohio, cu specializare în management internațional. Are o experiența profesională de peste 20 de ani, din care 10 ani a lucrat în domeniul bancar, ca director de sucursală bancară.

Schimbarea în cariera sa a survenit în momentul în care Catrinel Zaharia a realizat că: ”Într-o lume a bărbaților, a încerca să fii ca ei e sinucidere a femeii și feminității, însă cea mai ușoară cale de a accede ca femeie este să accepți și să utilizezi toate darurile cu care ești înzestrată. De aceea cred cu toată ființa mea că fiecare femeie are o datorie față de sine, aceea de a se cunoaște, a se accepta, a se valoriza, a alege și a trăi în armonie cu sine și cu cei din jur.” (Catrinel Zaharia)

În prezent, deține, împreună cu soțul său, Dan Zaharia, grupul de firme Extind, specializate în oferirea de servicii de consultanță, în diferite domenii de activitate. 
Proiectele în care este implicată Catrinel Zaharia vizează dezvoltarea FEMEII, dezvoltare personală și profesională. Pentru a-și completa pregătirea educațională, a început studiile în cadrul Școlii Doctorale a Facultății de Filozofie și Sociologie a Universității Al. I. Cuza Iași, pentru realizarea lucrării de doctorat cu tema ”Gen și Emoții. Feminitate și Leadership”

Este autoarea cărții TOTUL PENTRU FEMEI – mic tratat de regăsire, o carte despre autenticul feminin în toate ipostazele sale. Este o carte în care femeile se vor regăsi, iar bărbații vor avea șansa să înțeleagă o mică parte din mult-povestitul mister feminin.

Despre cartea sa, Amalia Sterescu, autoarea prefeței spune: Recomand acest volum pentru sinteza în care fiecare se poate regăsi pe sine, în fragmente desprinse din viaţa de zi cu zi, cu bune, cu rele, dar mai ales cu învățăminte demne de aplicat.

Catrinel Zaharia este căsătorită şi are doi copii, iar personalul și profesionalul se îmbină armonios în viața sa.

Afirmă și susține că: Am învățat și învăț în continuare să mă bucur de fiecare zi, să trăiesc momentul și nu pentru moment!

 

 

 

Prezentari