Iulian Ghisoiu

Iulian are o experiență de peste 13 ani în servicii de optimizare pentru motoarele de căutare, referențiere organică si marketing online. Este unul dintre cei mai vechi experți în domeniul SEO din România.

În 2013 a lansat magazinul online BeKid.ro, magazin online cu produse pentru copii. A reusit  să demonstreze ca în numai 5 ani magazinul său online a reușit sa devină unul dintre cele mai bune 5 magazine online din domeniu, într-o nisă foarte competitivă si doar prin servicii SEO.

Magazinul său a fost premiat in cadrul Galei Premiilor Ecommerce GpEC în 2015. Magazinul său a fost fondat tocmai pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă antreprenorii din ecommerce și pentru a veni în întâminarea lor cu servicii eficiente si practice.

Printre brand-urile promovate de Target Web se regăsesc CISEROM, X Curier, Blugento, TLH, Gazduire.ro, AutoLux, ImportDirect, majoritatea lideri în online pe domeniile in care activează.

Prin agenția SEO Target Web pe care o conduce, ajută organizații de diferite dimensiuni să își crească pozițiile în Google și numărul de clienți prin creșterea traficului organic din motoarele de căutare, campanii de PR online, management al reputatiei online, content marketing si bloggers outreach.

În 2017 a lansat Atelierul de SEO, prin intermediul căruia sprijină antreprenorii, webmasterii şi alte persoane implicate în marketingul online să optimizeze afacerile în motoarele de căutare.