Completeaza formularul de inscriere pentru a participa la eveniment!

  Alege tipul de acces dorit si numarul de bilete pentru fiecare tip de acces, completeaza datele din formular, alege optiunile pe care doresti sa le adaugi la comanda ta, dupa care apasa butonul "CONTINUA COMANDA".

  INFORMATII UTILE:

  In cazul in care ai un cod de reducere apasa textul de sub tipurile de acces "Apasa aici daca ai un cod de reducere" si se va deschide un camp unde vei putea introduce codul de reducere sau voucherul pe care il ai. Dupa apasa butonul "Valideaza" pentru a aplica reducerea oferita de cod. Vei vedea reducerea aplicata daca codul a functionat si a fost valabil. Continua comanda apasand butonul verde pe care scrie acelasi text.

  Tipul de factura implicit este pe "persoana fizica". Daca doresti sa schimbi tipul de factura apasa butonul "Schimba tipul facturii" si completeaza cui-ul organizatiei pentru care doresti sa fie emisa factura. Daca apesi butonul "Valideaza" sistemul va prelua datele firmei tale. Daca acestea sunt gresite sau nu sunt actuale te rugam sa le corectezi.

  Alege modalitatea de plata pe care vrei sa o folosesti pentru achizitionarea biletelor de acces. Sunt doua modalitati acceptate de platforma Business Days pentru achizitia de tichete: prin transfer bancar sau online prin folosirea unui card bancar. Platile online sunt procesate de operatorul mobilPay

  Pentru a putea finaliza comanda este important sa bifati faptul ca sunteti de acord cu termenii si conditii. Va recomandam sa bifati aceasta optiune dupa ce ati citit acest document.

  In cazul in care ati folosit un voucher care va ofera reducere de 100% va rugam sa alegeti modalitatea de plata "online prin card bancar".

  Dupa finalizarea cu succes a inscrierii veti primi un sms si un email cu detaliile comenzii. 

  Pentru cazul in care ati optat pentru plata prin transfer bancar, veti primi prin email factura proforma care trebuie achitata pana la data scadenta pentru a va garanta rezervarea locului.

  Dupa confirmarea platii in sistem veti primi din partea noastra cate un email cu factura si cu biletul/biletele de acces. Biletele de acces trebuie validate la receptia evenimentului pentru a putea participa la manifestari.