CONFERINȚA 2 - SMART living. SMART business. SMART City

#FORMAT

Conferintele sunt manifestari formate din 7 prezentari inspirationale de cate 12 minute, sustinute de antreprenori de succes, manageri din companii de top, experti si profesionisti cu experienta de peste 10 ani, cu reputatie profesionala impecabila si cu o viziune moderna asupra trendurilor si tendintelor care redeseneaza economia si societatea. Aceste prezentari inspirationale au rol motivational, prezinta diverse perspective si se axeaza pe trenduri, tendinte, analize, prezentarea oportunitatilor si problemelor pe care le releva schimbarile generate de aceste trenduri in mediul de business si in societate.

#TOPICURI

Temele conferintelor sunt axate pe trenduri, tendinte, impactul pe care le au acestea in mediul de business, modul in care aceste valuri de schimbare vor remodela economia si societatea, oportunitati, idei de afaceri, inovatie, tehnologie, digitalizare, modele de business de succes, cum poti avea succes in regiunea in care iti desfasori activitatea si cum sa faci fata la provocarile interne si externe care iti afecteaza sansa de a avea succes

#AUDIENTA target

Antreprenori si Manageri din companii mici si mijlocii, antreprenori la inceput de drum, profesionisti la inceput de cariera, tineri preocupati de viitorul lor

#TEMA si CONTEXT

România se aliniază trendulului trăitului SMART, însă viitorul ne pregătește o dezvoltare a acestei zone și în țara noastră. Dovadă stau mari orașe precum Alba Iulia, Sibiu, Oradea, care au dezvoltat proiecte de digitalizare a orașelor. Ce înseamnă SMART city și ce înseamnă să faci business SMART, cum ne putem dezvolta viața folosind tehnologia?

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

  • Ce înseamnă SMART city, SMART living, SMART business și ce resurse implică aceste noțiuni?
  • Cum ne afectează viața dezvoltarea tehnologică?
  • Cum ne apărăm libertatea individuală în smart city?

​# RESURSE

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Administrator public, Primaria Muncipiului Oradea

Ca formatie jurist, Dacian Palladi activeaza in afaceri din 1992. Vreme de 11 ani a desfasurat activitatea de consultanta juridica si financiar-fiscala. De mai bine de 10 ani desfasoara activitati de consultanta in managementul general al companiilor, managementul schimbarii, managementul inovatiei, marketing si psihologia consumatorilor. Persoana publica, pasionat de dezvoltare personala, de ceva vreme se exprima si in scris pe blogul sau www.dacianpalladi.com .

Citeste mai mult

Healthcare Business Innovator, Founder, Fundatia Regina Maria

Healthcare Business Innovator, Wargha Enayati are background professional în domeniul serviciilor medicale. Ca antrepreneur și medic cardiolog, a fost cel care a fondat prima retea privată de sănătate și a introdus abonamentele medicale pe o piață care acum a ajuns la un million de abonamente.

Citeste mai mult

Manager de comunicare proiect Alba Iulia Smart City 2018, Primaria Municipiului Alba Iulia

Liviu Stanciu este cel care se ocupă de comunicarea proiectului Alba Iulia Smart City. Are peste 10 ani de experiență în comunicare, atât pe partea editorială, cât și pe partea vizuală.

Citeste mai mult

Co-Founder, PONY CAR SHARING

Demis Ghindeanu este CEO-ul si Co-fondator-ul companiei Pony Car Sharing, prima si cea mai mare companie de car sharing din Romania, infiintata la Cluj in anul 2015. Din anul 2017 Pony s-a lansat in Bucuresti si in 2018 in Alba Iulia. In prezent PONY are o flota de peste 160 de masini conduse de o comunitate de peste 20.000 de useri. Demis are o experienta de peste 15 ani in Marketing si Publicitate, fiind si CEO-ul agentie de publicitate Marks.

Citeste mai mult

President, Președintele Grupului Eurolines Romania

Dragoș Anastasiu este un RePatriat de succes. La origine medic, este unul din cei mai de succes oameni de afaceri din prezent și președintele Grupului Eurolines România.

Citeste mai mult

Profesor asociat, Universitatea Politehnica București

Florin Nemțanu este conferențiar la Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Politehnica din București și la Facultatea de Management din cadrul SNSPA, Director al Programului de Master Sisteme Inteligente pentru Transporturi, vicepreședinte al Rețelei Asociațiilor ITS Naționale, membru al diverselor grupuri internaționale de lucru în domeniul sistemelor inteligente și mobilității.

Citeste mai mult

Emerging Trends & Technologies Expert,

Constantin Măgdălina are o experienţă profesională de 8 ani, timp în care a lucrat la companii multinaţionale, atât în ţară cât şi în străinătate. În cei peste 4 ani de activitate la EY a iniţiat şi coordonat studii ce analizau aspecte legate de mediul de afaceri din România. Printre acestea se află previziunile economice de creştere ale firmelor în 2013-2016, managementul cunoştinţelor, experienţa de cumpărare în era consumatorilor digitali, social media și mediul de afaceri românesc, utilizarea dispozitivelor mobile în România.

Citeste mai mult

Founder & CEO, Life is Hard

Fondator al LIFE IS HARD - WORK SOFT – prima companie romaneasca de software listata la Bursa de Valori Bucuresti.

Citeste mai mult

Antreprenor, Autor, Business Mentor,

Este iniţiatorul echipei de coach, traineri formaţi şi certificaţi John Maxwell Team din România, cofondator al celei mai mari companii româneşti din industria de vânzări directe, cu peste 50 de milioane de euro cifra de afaceri din 2005 până în prezent si este prezent în TOP 500 Forbes.

Citeste mai mult

Co-fondator și CBD, Salad Box

Ovidiu Cîmpean este Director al Direcției Dezvoltare în cadrul Primăriei Cluj Napoca. El a coordonat proiecte importante precum amenajarea Parcului central ”Simion Bărnuțiu”, dar și clădirea Casinoului. Direcția pe care o conduce coordonează în acest moment și lucrările de reabilitare a unor școli din Cluj-Napoca.

Citeste mai mult
Moderatori

CEO, bizz.club Romania

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Citeste mai mult

Consultant in comunicare,

Eliza Nițescu este consultant pentru afaceri și comunicare. Eliza a co-fondat un club de public speaking, este autorul unui manual de vorbit în public și a vorbit de 4 ori pe scena TEDx. De 5 ani este voluntar în domeniul sănătății, în prezent sprijinind HOSPICE Casa Speranței. Este pasionată de expedițiile la mare altitudine, motiv pentru care majoritatea timpului său liber îl dedică antrenamentelor montane. Din pasiune pentru discursuri, este co-organizator al TEDxFloreasca. Ține aproape de mediul de afaceri românesc atât în calitate de colaborator Business Days, cât și ca moderator și realizator la Bizi Live TV, primul canal de live stream din România dedicat mediului antreprenorial.

Citeste mai mult