1nspiring Day - Workshop - sesiunea 1

#FORMAT

1NSPIRING DAY este o serie de workshop-uri dedicate antreprenorilor, intraprenorilor și celor care au o idee, însă nu au început încă afacerea. Fie că ai deja o companie mică, fie că ai deja câțiva ani de experiență, aceste workshop-uri sunt menite să îți crească afacerea și să aibă un impact pozitiv în dezvoltarea acesteia, în etape diferite ale dezvoltării. 

#AUDIENTA target

Workshop-ul se adreseaza celor care au deja o companie sau o idee si vor sa o dezvolte mai departe. De asemenea, se adreseaza celor care nu mai au un overview asupra business-ului, care si-au pierdut interesul sau, pur si simplu, nu mai sunt siguri ca merg in directia potrivita.

#TEME ABORDATE 

Primul workshop este dedicat introducerii facilitatorilor si  participantilor la workshop. Bart Jenezon va explica metoda si fiecare material cu care vor lucra participantii, precum si modalitatile de lucru.

Lucrul pe parcursul zilei este bazat pe 1NSPIRING Canvas care este format dintr-un mix de puncte, organizate pe trei randuri, care au in centru business-ul analizat.

Se vor analiza pe rand misiunea, valorile, obiectivele, validarea, clientii, scalabilitatea, echipa necesara pentru implementare cu succes. Pe parcursul intregii zile participantii ii vor avea alaturi pe mentorii 1NSPIRING care ii vor ajuta sa-si stabileasca clar problemele si sa gaseasca solutii pentru acestea.

Un alt aspect important de-a lungul zilei este determinat de deschiderea participantilor si de dorinta lor de a relationa si reactiona. Participantii la 1NSPIRING Day sunt de multe ori viitori parteneri de business iar experiența fiecărui participant poate deveni o lecție pentru un coleg de workshop.

# CU CE RĂMÂI LA FINAL

 • O scanare completa a companiei sau a ideii
 • O viziune clara asupra companiei, grupuri tinta, probleme sociale sau de mediu pe care compania intentioneaza sa le rezolve
 • Generarea, analiza si evaluarea ideilor, precum si un proces clar ce parcurge atapele de la idee la implementare
 • Solutii la probleme specifice de business si strategii de implementare
 • Abilitati pentru o gandire analitica
 • Inspiratie si implicare atat pentru tine, cat si pentru echipa ta
 • Abilitatea de a sti ce oameni sa atragi in echipa pentru a-ti transforma ideile in actiuni
 • Imbunatatirea leadership-ului, a comunicarii si a gandirii analitice

​# RESURSE

 • prezentarile speakerilor care vor contine cel putin o sinteza a principalelor idei vehiculate in timpul prezentarii
 • o lista de articole, carti, site-uri de unde participantii pot aprofunda termenii, notiunile si instrumentele oferite de speakeri
 • o serie de instrumente pe care cei prezenti le pot folosi de a doua zi in activitate
 • acces la o serie de resurse si instrumente prin platforma Business Days (rezervat doar participantilor la evenimentele Business Days)

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Creator, 1NSPIRING

Bart Jenezon se caracterizează drept Creator de oportunități pentru a-i ajuta pe antreprenori să-și atingă adevăratul potențial.

Citeste mai mult